Wysłany: 2010-07-30, 19:35 E34 problem z instalacją wymiana nagrzewnicy
Witam mam następujący problem otóż zmieniłem nagrzewnice u siebie na drugą z takiego samego auta jednak bez alarmu podłączam wszystko jak było i przekręcam kluczyk a tam cisza nic nie świeci na zegarach nie da się odpalić w poprzedniej uszkodzonej instalacji miałem jakiś przekaźnik do alarmu siemens-a a tu podłączyłem bez przekaźnika bo go nie było czy ma to jakiś wpływ dodam że ktoś odłączył alarm fabryczny ze względu na zgubiony pilot i wszystko było w porządku póki nie zmieniłem nagrzewnicy. Być może czegoś istotnego nie podpiąłem do instalacji ale sprawdziłem wszystko i jestem cały głupi może ktoś miał podobny problem?
Dodam jeszcze nie nie mam podłączonych tylko foteli przednich regulowanych elektrycznie ale to chyba nie ma znaczenia? A i jak przycisnę przycisk od kasowania dziennych kilometrów to normalnie przebieg się pokazuje ale nic poza tym nie działa. Pozdrawiam i proszę o rady adrek.
[ Dodano: 2010-07-30, 21:35 ]
Zrobione do usunięcia.
Ostatnio zmieniony przez adrek88 2010-07-30, 19:37, w całości zmieniany 1 raz