BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
E39 2.5 benzyna automat
Autor Wiadomość
jaarek_V8 
ciezko ale do przodu

Wysłany: 2010-10-30, 16:19   E39 2.5 benzyna automat

witam panowie i na wstępie zaznaczam iż ciężko będzie mi wytłumaczyć (a może i nie :twisted: ) o co mi chodzi bo sam tego nie widziałem i nie miałem do czynienia ale zaczynajmy ...

brat oddawał głowice do planowania i po powrocie po paru tygodniach bo nie było czasu dzwoni do mnie (bo ja odbierałem głowice od majstra :x ) , że brakuje w niej "czegoś" ... nie przyglądałem się głowicy ani nic więc nie wiem dokładnie o co chodzi ale wygląda to ponoć tak ... w głowicy pod kolektorem ssącym są 3 otwory 1 jest to jakiś czujnik 2 otwór zaślepiony oryginalną śrubą i właśnie chodzi o ten 3 otwór ... ktoś kto widział takową głowice raczej wie o czym mówię :D no ja nie zwróciłem uwagi więc nie mam pojęcia o co chodzi , pomóżcie co tam było/mogło być/ma być bo teraz problem bez tego nie złoży silnika , dzięki i pzdr ps. przypominam E39 2,5 benzynka w automacie ...

szwangru2 

Wysłany: 2010-10-30, 16:53   

Masz na myśli ten króciec oznaczony w linku numerem 15 ? http://www.realoem.com/bm...480&hg=11&fg=15 nałożony jest na niego przewód wodny ogrzewający przepustnicę nr.14 http://www.realoem.com/bm...555&hg=11&fg=35

jaarek_V8 
ciezko ale do przodu

Wysłany: 2010-10-31, 00:03   

jutro się odezwę tzn. dziś ale później jak tylko bratu pokaże ten schemat i będzie wiadomo o co kaman , póki co dziękuję za odzew :drunk:

[ Dodano: 2010-10-31, 14:40 ]
szwangru2 dzięki bardzo za pomoc , chodziło o krócieć gwintowany ,pozdrawiam :beer:

Odpowiedz do tematu