witam panowie i na wstępie zaznaczam iż ciężko będzie mi wytłumaczyć (a może i nie ) o co mi chodzi bo sam tego nie widziałem i nie miałem do czynienia ale zaczynajmy ...
brat oddawał głowice do planowania i po powrocie po paru tygodniach bo nie było czasu dzwoni do mnie (bo ja odbierałem głowice od majstra ) , że brakuje w niej "czegoś" ... nie przyglądałem się głowicy ani nic więc nie wiem dokładnie o co chodzi ale wygląda to ponoć tak ... w głowicy pod kolektorem ssącym są 3 otwory 1 jest to jakiś czujnik 2 otwór zaślepiony oryginalną śrubą i właśnie chodzi o ten 3 otwór ... ktoś kto widział takową głowice raczej wie o czym mówię no ja nie zwróciłem uwagi więc nie mam pojęcia o co chodzi , pomóżcie co tam było/mogło być/ma być bo teraz problem bez tego nie złoży silnika , dzięki i pzdr ps. przypominam E39 2,5 benzynka w automacie ...
_________________ nisko, ciemno, szeroko - tego szukam w E34 ...