oto moj najnowszy nabytek. super eta z 87r w oryginalnym lakierze procz maski i pasa przedniego bez rdzy. przebieg raczej oryginalny 195tys. z wypasu ma wspomagaczke szyber i worek na narty.
ogólnie trzyma sie kupy i jest nie wytłuczona. parę rzeczy jest do zrobienia ale do BTD dam rade sie uporać.
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2010-11-27, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
to prawda stala na allegro ze 3 razy za kazdym z nizsza cena ale za kazdym razem z lichymi zdjeciami i lichym opisem. chcialem kupic e30 za 2-3 tys. zl. pojechalem zobaczyc 2 mogloby sie wydawac ladne auta, ale na miejscu wiadomo .takze zdecydowalem dolozyc 2 tyle i kupic ladne auto a ze trafila sie ta eta to jestem bardzo szczesliwy
co do planow to na poczatek bbs 15 , kliny szyb w chromie i lampy przednie bez soczewek.
w srodku kiernia mtI i oryginalne radyjo
i najwazniejsze zabezpieczenie podwozia i profili zamknietych
Jak na początek to bardzo dobry plan masz w szczególności to zabezpieczenie anty korozyjne !
Gratuluje pięknego zakupu
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Sporo z tego co zaplanowalem udało sie zrobic. wnetrze mam prawie gotowe- beda dywaniki welurowe i inna gałka.
z zewnatrz zabraklo mi tylko lamp przednich bez soczewek i mega czyszczenia, glinkowania i polerowania
mechanicznie zrobiona cala zawiecha mts + rozporki , poduszki pod skrzynia i silnikiem, reszta była ok. do tego R888
a oto efekt moich prac.
wszystko robione na ostatnia chwile przed YTP i BTD