BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[e34] problem z elektrycznymi szybami, światłami i klaksonem
Autor Wiadomość
memek 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2011-04-26, 20:54   [e34] problem z elektrycznymi szybami, światłami i klaksonem

Witam. Chciałbym prosić o pomoc w podłączeniu elektrycznych szyb. Tylko że w moim przypadku jest trochę inaczej. Ogólnie auto jest wyposażone w pełne okablowanie. Wszystkie kable są pociągnięte do drzwi i do przełączników. Podłączyłem przełączniki ale nie idzie w ogóle prąd do drzwi, i nie słychać żadnego cykania przekaźników ani nic. Chciałbym dodać że auto nie posiada również świateł drogowych "długich" oraz sygnału dźwiękowego, tzn jak kupowałem to auto to światła i sygnał było tylko że miało poprowadzoną jakaś prowizoryczna instalacje prosto z akumulatora do skrzynki. Porobiłem wszystko tak jak powinno być, lecz teraz mam sporo problemów z elektryką. Może ktoś podpowie co może być przyczyną tego ze np. nie działają mi elektryczne szyby. Dodam że centralny mi działa, no i jak by ktoś wiedział przy okazji co może być ze światłami. Może to ma jakieś powiązanie. A co do świateł i klaksony to przekaźniki tykają. Pilnie potrzebna pomoc ponieważ bmw stoi rozebrane
Z góry dziękuje

Dantte26 
Siła Drzemie wBeemie

Wysłany: 2011-04-27, 08:06   

znajomy miał problemy z szybami po naprawach blacharskich...sporo rzeczy nie działało wtedy i o ile pamiętam to posypał się moduł komfortu...
MOJE WIERNE e30: http://beemka-klub.pl/for...p=319297#319297

/// Dolnośląska Grupa Rabunkowa ///

Odpowiedz do tematu