Wysłany: 2011-06-24, 13:33 [E30] biało czarny mat - micham
Powoli kończę robić swoją E30, tak więc chciałem zaprezentować ją szerszemu gronu.
Na początku była antylopa z zarżniętym silnikiem 1,6
Potem dostała nowe serducho:
silnik 2.7 stara eta z głowicą 2.0 i góra 2.5 - do tego barany HARTGE
Ostatnio przyszedł czas na malowanie. Ze względu na chęć wyróżniania się z tłumu cały lakier zarówno biało jak i czarny są matowe:
I efekt końcowy wyszedł tak:
Z tego miejsca chciałem podziękować wszystkich którzy pomagali i nadal pomagają w pracach wykończeniowych.
Szczególne podziękowania za włożoną pracę i serce należą się Błagiemu (E30 ROST), gdyby nie on projekt dawno by umarł śmiercią naturalną.
Ostatnio zmieniony przez micham 2011-06-24, 13:47, w całości zmieniany 3 razy
Fajnie Ci to wyszło i dobry pomysł z tym matem Powiem Ci, że mat robi większą furorę niż połysk, a wiem bo sam mam swoją e30 całą w czarnym macie i fajnie jest czuć wzrok przechodniów na sobie
Ostatnio zmieniony przez Skwiro E30 2011-06-24, 15:20, w całości zmieniany 1 raz
niop poznaje troche przy furce czasu spedzilismy czasu jak i %....warto bylo czydziecha zamiata jak powinna i to najwazniejsze niedlugo biale nadkola beda czarne od gumy!!
Wystawienie auta w "śmigiełkach" wiąże się z takimi ewentualnymi uwagami i trzeba się z tym pogodzić
Jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Ale nie przesadzajmy z osądami. Chłopak na podstawie zdjęc mówi o smugach, gdzie może to być równie dobrze załamanie światła, tak więc bez cwaniakowania
Łukasz napisał/a:
Auto może i jest fajne, ale w konkursie piękności to by nie powalczyło...
Nie pod tym kątem było robione ma się podobać przede wszystkim mi, a wrzuciłem na "śmigiełka" żeby był po nim jakiś ślad.
i pytanie do ciebie lakiernik jestes ze sie czepiasz?
chciał po prostu pokazać że spotrzegawczy
Nie fryzjer jestem hahahah
w nawiasie jestem Lakiernikiem i wiem jaka jest technika nakladania matu wiec nie dyskutujmy wiecej na ten temat
a jak masz wątpliwosci czy jestem lakiernikem to zajżyjw galerie ¤ [E36] by DTMPOWER & MGarage M62B44
te auto zostało wykonane przezemnie pozdrawiam
_________________ gleba przód-80mm tył -60mm mi tam starczy
Ostatnio zmieniony przez juniorszogun 2011-06-28, 22:17, w całości zmieniany 1 raz