Witam Post zamieszczam na prośbę kolegi z forum BMW Kielce . Otóż poszukuje on firmy , która podjęłaby się chromowania stalowych felg . Chodzi o profesjonalizm takiej usługi , żeby w ofercie było elektrolityczne zdjęcie starego chromu , polerowanie , miedziowanie , niklowanie i na końcu dekoracyjne chromowanie .....
Jeżeli ktoś z Szanownych Klubowiczów i forumowiczów wie coś na ten temat , to wszelkie informacje będą mile widziane a nawet wynagrodzone , jako ,że w dzisiejszym świecie najcenniejszym towarem jest podobno informacja ...Dziekuję z góry i pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Wiesz co... kilka lat temu mój padre oddał koła na taką robotę.. a kontakt miał z warsztatu który zajmował się odbudową aut zabytkowych... Padre niestety nie pamięta gdzie to było a warsztat już nie istnieje ale każdy inny szanujący się powinien mieć kontakt do zakładów które robią takie rzeczy.
A ja mam pytanie, mam fele BBS-a.
Ładniej wyglądają jako czarny metalic, taki błyszczący czy chrom? Pytam ogólnie, nie mam zdjęcia tutaj na komputerze więc tylko tak pytam. A może białe?