Witam wszystkich
Pytanie jak w temacie. Chciałbym wiedzieć jakie są dokładne wymiary tylnej kanapy w bmw e36 cabrio...wie ktoś coś? w necie nic nie znalazłem
Interesują mnie wartości, które zaznaczyłem na rysunku, jak ktoś gdzieś posiada taką kanape to niech poprostu pomierzy ją zwykłą metrówką.
Wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam
Panowie pomóżcie
_________________ "Jedyna marka, która ma dusze,
Na inne auto już się nie skuszę. "
Ostatnio zmieniony przez MateuszE30 2011-09-09, 17:19, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2011-10-20, 21:56
ja u siebie mam kanape od e36 w e30 bo taką przeróbke chcesz zrobić rozumiem...to tak siedzisko pasuje wymiarowo bardzo dobrze,kanapa jest o 10 cm za szeroka przy prawej i lewej stronie i wysokosc kanapy o 5cm jak dobrze pamiętam... zdejmujesz poszycie kanapy obcinasz łądnie gąbeczke na wymiar,przymierzasz samą gombke jak pasi wkłądasz
_________________ "LICZY SIĘ PRĘDKOŚĆ I RYZYKO"
Ostatnio zmieniony przez norb 2011-10-22, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
"norb" Twoje auto kojarze wiem o czym piszesz, widziałem zdjecia. Chodzi mi o to, że nikt jeszcze nie wsadził kanapy z cabrio do coupe a co mówić o sedanie:D Ja chciałbym coś takiego zrobić bo bardzo mi się podoba dwumiejscowa kanapa cabrio (oczywiście mówie o skórze) no i jest bardzo wygodna. Nie zależy mi na tym by to auto nadal było 5-osobowe. Stąd moje pytanie. Najlepiej to by było poprostu tak tylko przyłożyć oparcie i siedzisko do mnie i zobaczyć jak to by wyglądało, ale nie mam takiej możliwości. Możliwe, że coś dało by się "wyrzeźbić" by to było jak trzeba i jakoś wyglądało. Oczywiście nic na siłe dlatego pytam na forum.
Wiem, że prawie idealnie pasuje kanapa z compact'a i jak nie wyjdzie z cabrio to bedzie compact. Gdyby się udało to byłaby to chyba pierwsze taka e30 w polsce
Silniczek już ogarnołem wiec wziołem się za reszte
Nadal czekam na wymiary kanapy z rysunku wyżej. pozdrawiam
_________________ "Jedyna marka, która ma dusze,
Na inne auto już się nie skuszę. "
Ostatnio zmieniony przez MateuszE30 2011-11-11, 17:55, w całości zmieniany 1 raz