Nie mogę się zdecydować.. Czy wypolerować całe łącznie z rantem , czy zrobić czarny błyszczący środek i polerowany rant , bądz zrobić polerowany rant czerwony dekiel w kolor auta i reszta biały mat. Najbardziej odpowiada mi wypolerować całe ponieważ mam chrom line.. ale proszę o porady . pozdrawiam z gory dzieki za ot.
właściwie to mniejszy koszt jak wypolerować całe ale troszke więcej roboty . I pewnie zrobie całe w polerke jak będzie efekt końcowy na aucie już to zamieszczę foto.
Wysłany: 2012-03-11, 21:40
mi sie całe w polerce wogóle nie podobają. nie taka łatwa sprawa całość wypolerować.
większość poleruje po prostu czoło ramiona a bok zostawia srebrny
ja bym dał jakiś ładny srebrny+ rant w polerce czyli klasycznie
Miro pieknie to wyglada ja jestem zdania za lustrzanym odbiciem ponieważ chrom , nikiel i te sprawy bardzo ładnie się kompoują z czerwonym kolorem jest to dużo roboty bo dziś mój blacharz powiedział mi mi szczerze '' nie chce mi sie'' widziałem też na zdjęciach borbetki całe czarne w błyszczącym akrylu też genialnie to wygląda