Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2012-03-17, 18:12 Szukam E21
Poszukuję e21, może ktoś wie gdzie stoi albo widział gdzieś w Warszawie jakieś opuszczone e21 na parkingu, pod drzewem albo w innym ciekawym miejscu. Sam nie dam rady przeszukać całej stolicy i mimo prób jedynie e12 i e28 wpadło mi w ręce. Na pewno gdzieś ktoś jakąś widział. Za info będę wdzięczny.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sie 2005 Skąd: Mińsk Mazowiecki
Wysłany: 2012-03-18, 10:43
Nie no co ty. Nie pytał bym na forum gdzie stoi żeby potem ja okradać. Jak już to tylko w całości i za gotówkę. Jestem porządnym obywatelem Dlaczego szukam jakiegoś trupa? liczę na szczęście i jakiegoś starszego właściciela W październiku mam swój ślub i chciałem na niego pojechać e21.
Na Ursynowie na ul.Hirszfelda przy MarcPolu ( o ile dobrze pamiętam) od kilku dni stoi czerwone E21 na sprzedaż.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 2012-04-09, 15:22
Na Ursynowie stoi też niedaleko metra natolin na parkingu strzeżonym od dobrych paru lat czarne e21 z klatką, kubłami, jakieś dodatkowe zegary z daszkiem, hydrauliczny ręczny z tego co pamiętam, pod maska m10. Długo chodziłem za tym autem ale niestety nikt nie zna dokładnego adresu właściciela, zresztą nawet jak by znał to właściciel najprawdopodobniej siedzi.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2012-04-15, 11:02
Na ulicy Zdrojowej w Warszawskim Wilanowie, ilekroć tamtędy przechodzę stoi e21 granatowe chyba 315 w stanie idealnym, cały czas pod chmurką, na czarnych blachach i cały czas w tym samym miejscu ... może jeździ tym jakiś dziadzio ... trzeba by było obadać, może uda się od niego wyrwać. Buda na prawdę salonowa!
Wysłany: 2012-04-16, 11:56
Smasher odbierz pw
Pozdro
[ Dodano: 2012-04-19, 15:19 ]
Ta na Hirszfelda o której Badyl pisał to przedliftowa wersja z 78r niedawno odmalowana nieztety bardzo źle poskładana, a całe podwozie "zabezpieczone" podwójnie barankiem. Własciciel chciał 9tyś, stwierdziłem że nie jest warta tych pieniędzy bo trzeba by przy niej jeszcze dużo zrobić.
Największe nadzieje pokładałem w tej od Smashera, którą dziś oglądałem i mogę szczerze powiedzieć że jest idealna bez grama rdzy 315 z 83r czyli koniec produkcji. Jedynym problemem okazał się właściciel 70-letni starszy Pan który powiedział "że to auto nie jest dla byle kogo ale dla kolekcjonera" i że "jeśli" miałby sprzedać to na pewno za więcej niż 15tyś. Ale oczywiście jej nie sprzeda choćby i ktoś dawał nowe z salonu w zamian(jego słowa) bo nie będzie miała już tej linni nadwozia( i tu się zgadzam)
Jeszcze pozostaje mi ta od Mira z Grodziska, ale tą zostawiam na koniec bo aktualnie stoii bez rejestracji i mam trochę daleko.
Chciałem podziękować za dotychczasową pomoc i ponowić proźbę. Jeśli ktoś widział albo wie gdzie może stać w w-wie jakies e21 proszę o info.