Wysany: 2005-03-30, 14:38 Pilna sprawa ! miska olejowa do m40
Mój kolega uszkosził ostatnio dolną część miski olejowej w e30 m40 1.6 i nigdzie nie może takowej dostać. Jeżeli ktoś ma takie cóś na opchnięcie to prosze o oferty z ceną na priv. Ps. Jestem z Bydgoszczy.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-03-30, 16:40
to zaspawaj - nie jest źle - ja miałem zaspawaną i działało...
Anonymous Go
Wysany: 2005-03-30, 18:08
no dokladnie, zaspawaj..ja tak zrobiłem...tylko daj to komuś kto juz cos takiego robił...a wtedy bedzie git...pozdro..pozatym nie drogo to kosztuje..
ja jak swoja spawalem to jak wszedlam do warsztatu to mechanik odrazu mowi micha od bmki mowi ze duzo takich spawa no niestety micha w m40 jest nisko a jeszcze jak ktos sobie posadzi zawiche to niestety ytrzeba uwazac bo te nasze polskie drogi to kazdy wie jakie sa a ja jak szukalem miche do swojej to znalazlem kolesia tylko on byl gdzies zza pulaw robil michy do bmw nie z aluminium tylko z zeliwa tak ze jak ja przywalisz to ci nie peknie teraz jak swoja rozwale to sobie taka sprawie pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
Anonymous Go
Wysany: 2005-03-30, 19:08
Ja ostatnio rozwaliłem miske olejową w m40 pomimo że mam płyte pod silnikiem!!!! spawanie kosztowało mnie 40zł ale jak dowiadywałem się o drugą używaną to nie ma problemu, koleś powiedział mi 300zł
Spawania mojej nikt się nie chciał podjąć - za mocno dostała. Przypomnę jeszcze, że moja rozbiłem na asfaltowej szosie w Niemczech ! Od tamtej pory uważam na każdą nierówność
Wysany: 2005-03-30, 19:52
Pawel_M napisa/a:
spawanie kosztowało mnie 40zł ale jak dowiadywałem się o drugą używaną to nie ma problemu, koleś powiedział mi 300zł
no chyba go popier...... . nowa kosztuje w bmw jakies 75 euro. w uzywanych sa dosc czesto przekrecone gwinty do sruby spuszczania oleju. nienawidze zlomiarzy i handlarzy czesci .