Potrzebuję informacji jaka jest dokładnie różnica pomiędzy licznikami do wersji czterocylindrowej i sześciocylindrowej? Oraz czy jest różnica pomiędzy licznikiem do m20b25 i m20b20. Informacje te potrzebuje dla E30 szeroka lampa.
Z tego co wiem - jedynie kość kodująca, która jest inna dla 4-cylindrówek i inna dla 6-cylindrówek. Poza tym, istniało wiele odmian zegarów: z ekonomizerem, bez ekonomizera, z obrotomierzem, z zegarem zamiast obrotomierza, różne wersje obrotomierza (skala).
sorki ze podepne sie pod temat. Mam m20b25 waska lampe cabrio , kupilem ja z licznikiem ktory ma wyskalowany zbiornik paliwa na 55l, kupilem potem drugi ktory juz jest wyskalowany na 60l tylko jak wkladam ten drugi to mi zle pokazuje stan paliwa , strasznie zawyza, jaka jest tego przyczyna?? Na przyklad jak w pierwszym 55l mam rezerwe to w 60l pokazuje mi polowe zbiornika