Chcę właśnie włożyć takie felgi i wszyscy mówią,że oklepana,że e30 brzydko wygląda na tych felgach wygląda.
A felgi też tanie nie są
Mi tam się bardzo podoba.
Hmm szkoda,że nie pamiętasz ET
_________________ Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie ! ! !
mam 195/40 na 16 na 8.5 cala felgę...i jak dla mnie naciąg jest mega dobry, ale profil jest troszkę za niski, opona nie wypełnia tak ładnie całego nadkola...
troszkę za niskie te oponki...pokusiłbym się o 195/45 przód oraz 205/45 tył (ewentualnie 215/40) co do ET na ogół jest to 15...na tył wejdzie bez niczego...natomiast na przód zależnie od modelu kolumny McPhersona (cienka-gruba)...jeśli cienka laga to et15 wejdzie bez niczego, jeśli jednak gruba laga będzie trzeba zastosować dystans min. 5mm lub poszukać felg z et10 chodź myślę że z tym będzie ciężko...
Wysłany: 2013-01-29, 20:54
Tu masz przykład Borbetów,co prawda T a nie A ,ale ET wszystkie 15 , dystans przód chyba z 7mm , tył 10mm.Opony 225/40 , pasują idealnie i przez 3 sezony żadna felga nie pogięta.
Tylko nie wiem czy m40 uciągnie beemkę na takich wałkach ,ale podobno zdrowe " w środku nawet nie słychać" więc może da radę
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Silnik ta moja m40stka ma naprawdę bardzo zdrowy:)
Dobra to mniej więcej wiem:)
Założę tak jak mówicie 215/45 na tył:)
Tylko słuchajcie ,rozkodował mi vin znajomy i
S704A M SPORTFAHRWERK M Podwozie sportowe
Czyli raczej będę miał grubą lagę tak jak piszecie..
Powiedzcie mi czym te podwozie się różniło od zwykłego? Lepsze jakieś było?
Nawet nie widziałem,że kierownice mam skórzaną;P
_________________ Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie ! ! !
Ja mam wszystkie cztery 195 45 16 et 15 i jest dobrze z tyłu tak bardzo nie rzuca się w oczy że wystaje za obrys auta, a i jeszcze wystarczy minimalnie spiłować z przodu jarzmo zacisku i nie trzeba żadnego dystansu tylko troszeczkę ze dwa mm
Ostatnio zmieniony przez maciek e30 2013-02-08, 20:34, w całości zmieniany 1 raz