BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sprzedający bmw328icabrio - Allegro
Autor Wiadomość
Adaasko 
Poszukaj zanim napiszesz !!!
METH

Wysłany: 2013-03-22, 15:51   Sprzedający bmw328icabrio - Allegro

gorąco odradzam zakupy i tego palanta, bo inaczej tego nazwać się nie da.

miał komplet el szyb do wąskiej lampy 4D - podzielony na 3 aukcje, siłowniki, wiązka, przyciski - dogadalem sie na konkretną cene, grzecznie ladnie - zebym zalicytowal jedna aukcje, on wszystkie zakonczy - zalicytowalem wiec same podnosniki, dosc duzo, zebym to ja wygrał - oczywiscie aukcji nie zakończył, zero kontaktu, cwaniackie teksty, napisalem mu smsa, zeby sie nie łudził, że kupie od niego te podnosniki, nakłamał do allegro o zwrot prowizji, i wystawił jakiegoś kłamliwy komentarz w afekcie, typowa parówa, a zaufałem, mimo ze na 1000 transakcji mial 15 negatywów...

ChriS 
Miłośnik literki M

Wysłany: 2013-03-22, 20:00   

Potwierzam,też się naciąłem.Przepływomierz do M20 na zdjęciu był ładny, czyściutki i z zaślepką , przyszedł inny - brudny i średnio sprawny.Potem się okazało ,ze wykorzystał czyjeś zdjęcie przepływki.Na moją propozycję zwrotu - zero odzewu.

Adaasko 
METH

Wysłany: 2013-03-23, 12:35   

na bmw-e30.pl temat rozwinął się całkiem mocno, nie ma więc wątpliwości, wystrzegajcie sie buraka.

szulik4 

Wysłany: 2013-04-01, 16:52   

to jest oszust. Kupiłem u niego lusterko fotochromowe które okazało się nie być fotochromem

Kowal 

Wysłany: 2013-05-14, 19:22   

Za późno przeczytałem. kupiłem niby jednomas do M50 z dociskiem i tarczą w dobrym stanie a dostałem zestaw do M40 i to w krytycznym stanie. Gościu wpiera że jednomas pochodzi z E36 320 i że to ja się nie znam... Kupiłem nawet nowy zestaw sachs na to koło według numeru oem i się paskudnie zaskoczyłem bo nie pasuje. Koło jest na średnice sprzegła 215mm a powinno być na 228. Przestrzegam przed tym "znafcom". Jestem 280zł do tyłu i jednomas od M40 do przodu.

Odpowiedz do tematu