BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
bmw e36 325 (sedan) Kazimierza Wielka
Autor Wiadomość
grzesiekd111 
e30 maniack

Wysłany: 2013-08-11, 19:51   bmw e36 325 (sedan) Kazimierza Wielka

omijajcie szerokim łukiem ten samochód http://otomoto.pl/bmw-325...-C29307783.html . trup jakich mało z opisu wynika ,ze wszystko pięknie , we wczesniejszej rozmowie sprzedawca tez zapewniał , ze bardzo zadbany egzemplarz .po przyjechaniu na miejsce okazało sie ,ze jest inaczej , progi totalnie zeżarte od spodu , na bokach 2 kilo szpachli i konserwacja , na tylnich błotnikach purchle , malowana chyba z 5 razy ,każdy element w innym odcieniu ,popekane zderzaki , blacharsko naprawde lipa , wnętrze szkoda gadac fotele przód wyglądają jakby codzien je szczotką drucianą czyścił, brak pokrywy szyberdachu , obicie boczków drzwi odklejaja sie ogólnie nawet wysr.. bym sie tam nie chciał , ze o plastikach juz nie wspomne . klima oczywiscie nie sprawna , szpera może i kiedys była teraz jest zwykły dyfer o silniku nie wiem nic bo po wstepnym rozczarowaniu nie chciałem sobie dalej ciśnienia dzwigac .

Rat84 

Wysłany: 2013-10-17, 00:25   

Szkoda ze nie napisales do mnie. Jestem z kazimierzy i moglem w kazdej chwili podjechac obejrzec.

Jest
e34 525 24v Touring

Odpowiedz do tematu