Witam mam parę pytań dotyczących m10, na wstępie dodam że szukałem(a bynajmniej próbowałem bo nie znalazłem) odpowiedzi na tych kilka pytań u wujka Google . Więc zacznijmy, pierwsza sprawa jaka mnie nurtuje to fakt iż nie ma gniazda grodziowego(nie wiem czy tak to się fachowo nazywa ale ja na to tak mówię) chodzi mi o to okrągłe wejście na wiązke przy bezpiecznikach i czy przy zmianie silnika nie koniecznie na m10b18 trzeba przerzucać wiązkę kabinową z tym oto gniazdem czy da się to jakoś obejść.
Kolejne pytanko to czy mogę zamienić słupek z b16 na ten b18 na osprzęcie od b16, jeśli nie to czy wiązka z b16 podpasuje do silnika b18?
Może i są to proste pytania ale dopiero niedawno stałem się posiadaczem takiego motoru i nie wiem o nim za wiele(jestem na fazie czytania i dowiadywania się aczkolwiek informacji jest mało albo ja jakoś źle szukam). O m20 mogę rozmawiać godzinami . Czekam na owocne odpowiedzi, z góry za nie dziękuje i pozdrawiam