Forumowicze napisaÅ‚em do was tutaj, ponieważ proszÄ™ Pytam o konkretne dane, w wizualizacji alufelg. SiedzÄ™ po Facebooku już kilkanaÅ›cie dni i nic czaje . ChciaÅ‚bym kupić alufelgi w kelban . pl, bo szukam w necie, a cena jak na aledrogo, a mogÄ™ mieć wiÄ™ksze zaufanie do firmy niż do allegro Å›ciemniaczy. TRUDNE PYTANIEZ: to „ABE”, jako ostatni krok w konfiguratorze felg skÄ…d to poszukać i co to daje ? zwróćcie uwagÄ™ na tej stronie kelban.pl / konfigurator tu jest ten dobór felg do auta.
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2014-06-06, 13:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 28 Cze 2004 Sk±d: Chojnice
Wys³any: 2014-06-05, 18:31
81-Mich napisa³/a:
Siedzę po Facebooku już kilkanaście dni
To może wróć do realu,napisz konkretnie o co Ci chodzi,to może ktoś Ci pomoże.
Jeśli to reklama strony www. to ja dziękuję - umiem sobie dobrać sam felgi.Jak Bozia dała oczy i rozum to i "ściemniacze z allegro" nie są groźni
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Pomóg³: 97 razy Do³±czy³: 14 Maj 2006 Sk±d: Lublin
Wys³any: 2014-06-05, 21:21
ChriS napisa³/a:
81-Mich napisa³/a:
Siedzę po Facebooku już kilkanaście dni
To może wróć do realu,napisz konkretnie o co Ci chodzi,to może ktoś Ci pomoże.
Jeśli to reklama strony www. to ja dziękuję - umiem sobie dobrać sam felgi.Jak Bozia dała oczy i rozum to i "ściemniacze z allegro" nie są groźni
to raczej pozycjonowanie, ale nikt na tym forum oprócz mnie nie widzi problemu ; ]
Pomóg³: 21 razy Do³±czy³: 22 Mar 2004 Sk±d: PuÅ‚awy
Wys³any: 2014-06-06, 13:14
pewnie to wiesz, zle Ci odpowiem, co mi napisał wasz konsultant
Cytat:
Expert Cezary
Po zaznaczeniu ABE wyświetlają się felgi które mają homologację od producenta samochodu taka felga spełnia wszystkie normy i otrzymały certyfikat bezpieczeństwa TUV To oznaczenie ze jest odpowiednio wytrzymała i bezpieczna Kelban sprzedaje felgi Niemieckie (AEZ DOTZ Dezent Enzo) i Włoskie (Oz i MSW) tylko z TUV
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie ProÅ› Sami PrzyjdÄ… Sami DadzÄ…»
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach