Witam,jestem od okolo 2tygodni posiadaczem e30 coupe z silnikiem m20b25 kolor diamantschwartz metalic ,szukalem czegos w miare zdrowego nie wazne z jakim silnikiem bo mialo byc zaaplikowane m30b35,ale pojawilo sie ogloszenie w necie o tej to wlasnie e30 po rozmowie zgosciem juz na 95% go zapewnialem ze biore ,ale na zywo nie widzialem,i umowilem sie z nim dopierona drugi dzien,rano do mnie wydzwanialczy napewno bede bo ludzie mu dzwonia,mowie tak jestem na bank i sie zebralem,na poczatku jakos nie mialem przekonania bo auto bylo z uwalonym silnikiem i auto stalo na lawecie i przed tem stalo ok 2lata w szopie,a wiec tak auto ma caly oryginalny lakier miezylem czujnikiem cale i nie bylo bite ,podloga zdrowiutka progi tez mial tylko jekkie rdzawki ale wszystko do ogarniecia,po zakupie lampy depo wylecialy i zrobilem black helle ,kiera tez wleciala nowa,felgi na sezon beda sie robily (borbet A 4x9j)a oto foty.
E tam ! Jakie to oryginalne ! Jakieś badziewi i to w dodatku z moją kierownicą
A tak poważnie mówiąc to ten gość doprowadzi tą E30 do stanu idealnego ! Bo jak nie to dostanie poważnego kopa w dupę !
Nie powtarzać takich brzydkich słów !
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
czy po VINIE to 325i? Przyłączam się do pytania - co znaczy uwalony silnik? Do reanimacji, czy nie?
widziałem w necie to ogłoszenie i się nawet zastanawiałem przez moment
Zostajesz przy ori, czy będziesz odstawiał wiejskie cuda?
To jest mój znajomy więc coś nie co postaram się odpowiedzieć za niego .
po VIN-e wychodzi 325 więc oryginał
Sprzedający dał mu drugi silnik B25 , jest już przełożone i jeździ a stary silnik okazał się dobry tylko trzeba było go poskładać więc teraz ma 2xB25
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
ta i jak je złączymy wspólnym wałem to da nam to M70
GRZES jest na biezaco w silniku pekl pasek ,ale wlasciciel zrobil cala gore i jej nie odpalil,auto przestalo 2 lata i stodole i ja sprzedal,dzis wytargany srodek celem wyprania dywanu i sprawdzenia jak pod nim,i jest zero dziur parchow,jeszcze konserwacja profili zamknietych i malina,jutro zapodam foty i zalych prac szukam pare zeczy jak znaczek na klape 325i lampy mhw,jakby ktosik mial
to lukne do aso,a czy bylo to nie wiem ale ja chce takowe foty wszystkie profile zamkniete i nie, zostaly przejechane bollem do profili zamknietych.
dywan przed
i po praniu
Jest już tajfun ! Felgi są zajebis... ! Naprawdę fajnie wyszły wiem bo je macałem