BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Felgi 18' z e60 do e36 coupe?
Autor Wiadomość
Bolek-Pro 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2015-12-02, 02:12   Felgi 18' z e60 do e36 coupe?

Witam. Może nie będę się rozpisywał tzn. krótko i na temat. Mam okazję kupić te felgi:

Aukcja do felg

I moje pytanie jest następujące czy wejdą one do e36 coupe? Jeżeli jest taka możliwość kolejne pytanie to jaki rozmiar opon do nich zastosować żeby nie obcierały itd. Myślałem o 235/40/18, jak sądzicie? Dodam, że moja betka jest o 2-3cm niższa od standardu.

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2015-12-11, 16:39   

nie wiem jak z ET ale e60 mają minimalnie inny rozmiar otworu centralnego. Pewnie wymagało by to zastosowania dystansu więc felgi zostały by mocno wypchnięte poza obrys.

Te felgi co pokazałeś to raczej nic specjalnego więc moze pomyśl nad 18" np z e46 ktore podejdą bez większych kombinacji.

E30 + E91

Bolek-Pro 

Wysłany: 2015-12-16, 00:03   

Witam. Sorry, że nie poinformowałem ale sprzedaję e36 bo miałem okazję kupić piękne e46 323i 2,5l w niespotykanym m-pakiecie (sportsize,m technic, avantgarde, aerodynamic). Generalnie kozak. Czarna podsufita, zawiecha m-technic, fotele sportsize, z zewnątrz tak samo m-pakiet. No i na koniec fele 17' M-power, które w tym pakiecie były seryjnie montowane. Samochód kupiłem od znajomego. Ma go od 4 lat, był pierwszym właścicielem w PL - auto przyjechało z Niemiec. No i generalnie przez ten okres zrobił może ok 20-30tys. kilometrów. Dodam, że przez ostatnie pół roku stała i się marnowała na jego podwórku, ale przy pierwszych oględzinach nie miałem żadnych wątpliwości - musiała być moja. A jak zacząłem ją myć, sprzątać tzn. doprowadzać do ładu to dopiero zobaczyłem jaka to jest perełka:) Zapłaciłem bardzo dobrą cenę za nią...No a porównując z cenami allegro, biorąc pod uwagę, że tego pakietu nie mogłem znaleźć jej cena opiewa w granicach 15-18tys. zł. W sumie nie musiałem tego pisać ale jestem z niej dumny! :D Love BMW !! !

PS. Przedmówcy jako jedynemu który odpisał i miał odwagę spróbować pomóc BARDZO DZIĘKUJE! :)

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysłany: 2015-12-21, 20:21   

Bolek-Pro, Alleluja!

E30 + E91

Bolek-Pro 

Wysłany: 2015-12-22, 03:17   

Ave! :) ... :twisted: :twisted: :twisted:

Odpowiedz do tematu