Miło mi poinformować, że w końcu doczekaliśmy sie ma podlasiu czegoś w rodzaju zrzeszenia miłośników marki BMW. Póki co to powstało tylko forum ale to i tak bardzo dużo jak na początek. Forum istnieje od 9 maja br. a już dziś mamy pierwszy spot.
Póki co nie jesteśmy nigdzie zarejestowani ale plany są w tym względzie duże. Wiadomo: własna stronka we własnej domenie, trwa dyskusja nad nazwą, jakieś nalepki czy identyfikatory itp.
W końcu coś się ruszyło na podlasiu, a biorąc pod uwage fakt, że jeżdzi tu mnóstwo beemek to i tak stało sie to baardzo późno.
No ale zobaczymy jak się sprawy potoczą, okaże się czy zapał nie wygaśnie. Życzcie nam powodzenia...
_________________ Raz się żyje, a co to za życie bez BEEMKI...
Gość
Wysłany: 2005-05-15, 07:07
Powodzenia!
Jawor [Usunięty]
Wysłany: 2005-05-15, 08:54
dlaczego cię śmieszy...mi sie podoba, taki regionalny klubik, zalezy tylko ile bedzie osób..bo ma mało to niema to sensu..ale widze ze jest juz sporo...POWODZENIA
Wysłany: 2005-05-15, 11:49
_________________ www.bmw-e30.pl
artvi [Usunięty]
Wysłany: 2005-05-15, 21:56
.. dzis byl pierwszy spocik ... przejazdzik przez bialystok w strone lotniska (gdzie co niedziele odbywa sie palenie gumy) okolo 14 beemek .. jak na pierwszy raz to jest bardzo dobrze ... mysle ze powoli sie rozwiniemy
Witam wszystkich miłośników od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem BMW. Niestety za późno dowiedziałem się o dzisiejszym spocie ale zalapalem się na kawałek przejazdu hehe mam nadzieję że grono miłośników będzie się powiększać i wszystko będzie szło po naszej myśli Pozdrawiam.