BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
wiskoza std..
Autor Wiadomo
ziolo56 

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Sty 2005
Skd: KRAKÓW
Wysany: 2005-05-30, 11:31   wiskoza std..

zastanawiam sie nad kupnem wiskozy firmy STD. czy ktos uzywa wiskozy tej firmy?? jst ono cos warte.. wybieram sie moim smigielkiem na chorwacje a tam temperaturki sa troszeke wieksze i martwie sie zeby mi wisko wytrzymala..pozdrawiam wszystkich klubowiczow i nie klubowiczoc:)

*grupa LANS SQUAD*
------------------
E30 1.8 M40(wielka tęsknota;()
E34 2.0 M50(pomyłka-jak najszybciej zapomniec)
E30 2.5 M20(to juz jest koniec)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-05-30, 12:10   

a ile kosztuje to cudo?

Jawor
[Usunity]

Wysany: 2005-05-30, 12:21   

ja tam pierwsze słysze --> STD <--..jak nie masz kasy to kup 2 sztuki używanych z pewnego źródła..i wes w bagaznik...a po drugie co ma wiskoza do duzych temperatur...to tak jakby powiedziec co bedzie ze skrzynia jak beda niskie temperatury...wiskoza ma sie krecić i to wszystko..a kreci sie mocą silnika....

Marcin320i
[Usunity]

Wysany: 2005-05-30, 13:05   

Jak dobra cena to bym brał. Ja kupiłem ok 2 lat temu jakiegoś "no name" (kosztowała trochę ponad 200zł) przejechałem ponad 40 tys. km i działa wciąż.

LiZzArD
[Usunity]

Wysany: 2005-05-30, 15:30   

Mam STD od pól roku i jestem zadowolony. moja stara wisko jakoś już nie wydalała i trochę mi się autko raz zagotowało (śmiesznie, bo popękała rurka od nagrzewnicy i cały płyn poszedł w obłoki :) a ja zostałem z pustą chłodnicą - a było to w zimie) - teraz z STD mimo upałów i jazdy w korkach temperaturka jest ok :) Za taką cenę to chyba nic nowego nie znajdziesz, a używane wisko jakoś mnie nie przekonuje.

ziolo56 

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Sty 2005
Skd: KRAKÓW
Wysany: 2005-05-30, 22:02   

Cytat:
a ile kosztuje to cudo?

wiskoza STD kosztuje 220zl..

no wlasnie Ja juz kupilem 3 wiskozy jedna dzialala pol roku druga wogole wyminilem JA ale to co mi przeslali podzialalo 2 miesiace,w sumie to nie wiem czy ono tez dzialalo bo zalozylem Je w zimie i za bardzo nie mialem jak sprawdzic.. wszystkie byly uzywane takze wyleczylem sie uzywanych..

mam jeszcze do was pytanie otoz urwal mi sie ta plastikowa rurka przy chlodnicy ,na ktora zaklada sie ten plastikowy waz nie wiecie moze czy da sie to jakos naprawic czy musze kupic inna chlodnicy i tu ponownie pytanie nowa czy uzywana i czy w krakowie mozna gdzies znalezc tanio chlodnice??

kurcze troche duzo tych pytan ale kto pyta nie bladzi..
pozdrawiam i dzieki za odp..

*grupa LANS SQUAD*
------------------
E30 1.8 M40(wielka tęsknota;()
E34 2.0 M50(pomyłka-jak najszybciej zapomniec)
E30 2.5 M20(to juz jest koniec)

pudzian 
upalacz

Doczy: 09 Gru 2004
Skd: Nałeczów
Wysany: 2005-05-30, 22:24   

ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia :x jak masz mozliwosc kupienia uzywanej ale nie z allegro tylko z jakjiegos szrotuu albo od kogos i sprawdzenia tej chlodnicy to spoko ale innaczej to odradzam ja juz sie naciolem pare razyyy i teraz to kupuje albo na szrocie albo od pewnej osoby albo nowe pozdro :wink:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: