to aktualne zdjecia ze wczoraj , mielismy impreze organizowana przez tvn turbo bylo zaje fajnie
co do srodka to alu ramki na zegarach , 5 cm lewarek siedzenia recaro , alu dywaniki ryflowane
Jak dla mnie ok, wyglada calkiem fajnie. Przedewszystkim nie przekombinowales i nie poszedles w spoilery itp. Jedyna rzecz do ktorej bym sie przyczepil to przod - czarna nerka i swiatla, z przodu pod maska zieje czarna dziura. Zostawil bym chociaz nerke. Ale autko sympatycznie zrobione.
Na jakiej imprezie byly robione te zdjecia? Wzrok mnie myli, czy na 1 stoi Volvo P1800?
Śliczna jeszcze,żeby to było coupe to było by super. Jaki rozmiar tych felg? Co do obniżenia to wygląda to świetnie jednak ja na swoim -40mm czasem mam problemy i często gdzieś przycieram a ty masz chyba z -80 to po Wawie jezda była by max 40km/h.
Ładny samochodzik felaszki jednak duzo daja - piekne dziewczyny :D:D:D
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ładniejsza niż Turbo Truck Pieknie wygląda rozumie się ze spód chroni jakaś blaszka ?
_________________ Airbrush Studio
Łukasz Łukasik
ul. Witosa 18
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60
# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA
Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Tak to jest właśnie to GERMANY STYLE , jakbym Cię kiedys widział podalibyśmy sobie ręke ... Dla mnie wszycho jasne , Piotrek mysli tak jak ja ... HAHAHA
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!