Wysany: 2005-06-09, 17:10 Gdzie są numery silnika w M10
W mojej 318stce szukam numerow silnika silnik M10 z 87roku szukalem w funkcji szukaj ale nic nienzalazlem hmmm...teraz chce sobie wejsc pod auto i poszukac podobno jest gdzies na bloku po stronie kierowcy alke nie wiem i dlategbo pytam i ile powinien miec cyfr..
tsuru [Usunity]
Wysany: 2005-06-09, 17:30
witam
...ja na moim m10 mam numery widoczne od gory a ukryte sa midzy silnikiem a przegrada silnika ///znaczy się trzeba tam wetknac glowe , najlepiej od strony pasazera i wtedy tam wyszperac je na silniku ///
...ta ...wszyscy wiemy o co chodzi yasno napisane
pozdrawiam
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-09, 20:07
Znalazlem moje nr w tym silniku hehh..znajdowały się przy rozruszniku hehhmasakra dosjcie bylo przerąbane bo blaszka jakas taka dziwnie wygladająca ale są hehe dzieki bo znajdowaly sie dokladniej mniej wiecej tam gdzie napisales
Wysany: 2005-06-09, 22:28 Re: Gdzie są numery silnika w M10
Sledzik napisa/a:
.. i ile powinien miec cyfr..
2 cyferki 2 literki 7 cyferek (np. 11 WW 1234567), które te 7 powinny być takie same jak 7 ostatnich numerów nadwozia - chyba ze była jakaś zmiana 8)
_________________ BMW e39 - arktissilber metalic
tsuru [Usunity]
Wysany: 2005-06-10, 17:04
he he ..wlasnie posulem fotel
...sledzik ..powiedz mi jeszcze jedno skoro znalazles te numery ...
...czy przed cyferkami masz jakis znaczek malutki BMW albo kółko skrzyrzykiem ...ktore to tez mozna spotkac na innych czesciach ?
...czy tylko same cyferki ?
Anonymous Go
Wysany: 2005-06-11, 09:16
W tym specjalnym miejscu gdzie znajduja się nr. jest znaczek BMW taki maly ale bardzo slabo widoczny oraz sa numery pokrywajace się z numerami nadwozia jak i z numerami na tabliczce znaminowej.
Na samym bloku silnika od strony kolektora wydechowego mam taki wielki znaczek BMW hehe a dlaczego pytasz??
Ogolnie auto juz jest po przegladzie i jak narazie jest wszystko si