pompy regenerowane masz na allegro w cenie chyba 1200 pln z gwarancja i to jest bardzo dobra cena. W Boschu ok 4000 tys. Ale zawsze mozesz podjechac do ASO i tam ustala co w pompie siadlo - maja swoje zaklady i tez ci naprawia to co trzeba niedrogo. (Bylem w ASO Kulesza w Gdyni i naprawde bardzo milo mnie zaskoczylo to ze nie laduja ci od razu nowej tylko staraja sie naprawic ).
Witam
Niewiem czy to na 100% czujnik ale z tego co wiem to od niego zależy jak długo mają nagrzewać się świece więc może to czujnik jest do wymiany,
zwłaszcza że świece żarowe powinny włączyć się zawsze nawet jak jest silnik gorący tylko wtedy na pare sekund.
witam
sory ze tak dlugo ale weekend był udany wiec nawet kompa nie widzialem
co do regeneracji pompy to ja swoja robilem na garażowej , nie wiem czy to najlepszy warsztat tego typu ale swego czasu sporo dzwonilem dowiadywalem sie i zdecydowalem sie na nich
zaplacilem chyba cos kolo 1300 pln mozna sie troche potargowac
wkurzyli mnie bo mieli zrobic w dwa 1,2 dni a zajelo im 3 ale generalnie ok
nie kupilbym nigdy pompy z alegro po pierwsze nie wiadomo w jakim jest stanie po drugim jak kupisz pompe to i tak sam jej nie wrzucisz to trzeba ustawic pomierzyc na specjalnym przyrzadzie itp wiec zaplacisz za robocizne napewno sporo wiecej niz jakby Ci robili Twoja takie moje zdanie
co do czujnika to jest na głowicy z przodu koło pompy ,sprawdż rezystancje tam sa dwa wyprowadzenia , jak czujnik zwalony to bedzie przerwa
pozdrawiam
a napisz jakiego Ty masz dokladnie tds-a i nalepiej nr pompy to moze sie cos wymysli.... a i co sie dzieje ze chcesz ja robic
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara