a wlasnie gdzies kieys widzialem na forum tylko niewiem czy na tym ze jest jakis dobry spec pod warszawa co podobniesz rozne coda niewidy robi podobno poszesza ranty wszystko co sie da pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-08-14, 15:00
ja za spawanie i obszlifowanie zapłaciłem 30 zł, ale to może dlatego, że przy okazji kupowałem u gościa komplet opon... więc i tak sobie zarobił, jednak z Gliwic jest do niego spory kawałek
na pewno jednak da się coś takiego zrobić, tyle, że osłabiona felga może pęc, więc sam musisz ocenić jak to będzie pracowało i czy warto
jakbyś napisał gdzie jest pęknięcie, albo zapodał zdjęcie, to może łatwiej było by coś powiedzieć (napisać)
taniej tak, ale czy łatwiej? Szukam takich felg już miesiąc i nic nie mogę znaleźć w okolicy... Na allegro jak coś jest to zawsze na drugim końcu Polski a wolałbym obejrzeć przed kupnem
A czy zna ktoś taki przypadek, że po naprawie felga się rozleciała podczas jazdy?
_________________ _______________________
E30 320i 88'
BMW - na granicy perfekcji!
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-08-15, 01:31
nie, ale po zdjęciu widać, że olej temat i poszukaj całej, bo ta ma na moje oko za duży ubytek - poza tym sądzę, że naprawa wyniosłaby tyle, co kosztuje taka felga
jak nie ma na allegro, to przecież wiele osób z Twoich okolic jeździ do helmutowa - złóż zamówienie i powinno coś z tego wyjść, zwłaszcza, że to bardzo popularne felgi
inna sprawa, że na allegro często widziałem ogłoszenia, że ktoś ma do załatwienia właśnie pojedyncze felgi z "każdego" rodzaju, więc ewentualnie spróbuj u takich sprzedawców
Przykro to napisac ale felga z takim ubytkiem niestety nadaje sie tylko na szmelc.Po prostu musisz kupic identyczna nową.Tej uszkodzonej ze zdjęcia żaden solidny warsztat nie podejmie sie regenerować.PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
no ja mam 5 szt takich felg wiec jedna moglbym odstapic ale wlasnie przedwczoraj jedna delikatnie wygialem na krawezniku wiec.... jak chcesz bedzie bardzo tania ewentualnie moge zamienic na jeden oryginalny dekielek do tych felg jakby co to na pw zeby tu nie smiecic
inna sprawa, że na allegro często widziałem ogłoszenia, że ktoś ma do załatwienia właśnie pojedyncze felgi z "każdego" rodzaju, więc ewentualnie spróbuj u takich sprzedawców
Piotr Daj mi namiary na takiego ja tez szukam juz od maja felgi Zender ... i nic zero
Pozatym jak patrzę na tę felgę to nieżle w krawężnik walnąłeś chyba bokiem ciężko tu coś nadspawać
u mnie to do połowy rant urwałem ale fela jest skręcana i można sam rant dopasować z całego kawałka materiału dorobić tylko cena 250 za zrobienie nowego rantu plus polerka z lakierem...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.