Jestem w szoku, ona wygląda tak fantastycznie, że jak zobaczyłem już pierwsze zdjęcie, to padłem przed monitorem na kolana tak mocno, że aż odpadł tynk z sufitu piętro niżej... hehe
Zarąbista kurcze poprostu wygląda fenomenalnie 8)
Gratuluję
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Auto pierwsza klasa -i ten AC SCHNITZER 17" pieknie się tam komponujący
TOMMY-nie znam sie tak na szóstkach ale co to oznacza 633CSI-to tam jest jakieś 3,3 l czy jakiś tam firmowy znak czy cuś innego, jeśli możesz to wytłumacz mi???
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
633CSi - model z silnikiem 3,3 l - moc 200KM - występował w starszych wersjach e24. 8)
ps.
Tommy - normalnie prawie na wszytkich forach bmw się zaprezentowałeś 8)
Wujek, jak klikalem na forum to własnie takie 6 chciałem a nie takie za 8 tys... za 8 tys to kupiłem Baura w stanie idealnym... A sześć będzie kiedys grane... ale to duża półka cenowa wyżej. Ale kurcze sprawdza sie czarne BMW, dresik i białe adidaski hehehe, żarcik...
Co rozumiesz przez żarówki ksenonowe bo dalej nie rozumiem? Żarówki ale ksenon zwykłe H4 czy normalne żarniki ksenonowe z przetwornicami? Męcze temat bo podoba mi się ich kolor jeżeli to zwykłe żarówki będe wdzięczny jak podasz producenta itd
P.S. Wiem,że to klasyk i nie wypada ale ja bym przyciemnił szybki i pomalował lampy tylne na czerwono