Wysany: 2005-07-22, 07:17 Podziękowania dla Bajki i Rafała
Wczoraj kupiłem nowe amorki do przodu, rozpiąłem całe zaiweszenie , wyciągnąłem kolumny, zdjąłem sprężyne... wyjąłem Bilsteina B6.. biorę nowego amora... a tu nie ma nakręki, tej dużej co się ją nakręca na kolumnę żeby amorek docisnąć.... Od Bilsteinów w ogóle nie pasowała, pozatym je sprzedaję. Lece do domku , dzwonię do sklepu- nie wiedzą czy powinna być czy nie... włączam ETK, szukam tej nakrętki i... FUS - 3 dni, Smorawiński - akuracik jest jedna osoba, proszę jutro zadzwonić (było przed 17tą!!! a Fus do 18tej ! a na stwierdzenie że pilnię coś potrzebuję Pani stwierdziła że nic nie poradzi).
Co zrobić, szroty już zamknięte, wybiła 17ta. Na Narbutta kiedyś pytałem to babeczki powiedziały że nigdy tego nie zamawiały osobno...
Acha żeby było ciekawiej mam wąski goleń.
Zaklikałem do Bajki i Rafała...
... i uratowali mnie!!!! Nie dość że załatwili, to jeszcze z dostawą do domu :):):):):):)
A już miałem wizje poranka (na szóstą rano do pracy, 15 min z buta do autobusu itp...)
Eee tam, ten Rafał to chodzi wieczorami po Wiązownej i do domków sie włamuje, sam widziałem. I Pana z Grójca od audi sterroryzował. Uważajcie na niego.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Taki czarny jest, wygląd nikczemny, zawadyjacki... zalatuje islamem. Jak wypije to strasznie morde piłuje. A więc jednak swojak Fakt że jak ostatnio rozmawiałem z podejrzanym, to nic nie pamiętam , byłem pod wpływem.....
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
yo!
Rafcik z łotfocka mnie rozszyfrował na 2 zdjęciu ale strzały niepadły miałem za duzy poziom chmielu w organizmie i problemy z utrzymanie pucharka-browarka
pozdro
PS a tak naprawde to rafcik przygotowywał sie do czytania KORANU
oczywiścier ostatni post został napisany przez Rafała, bo się nie przelogował!!!
Rafał z powodu tego, że się ze mną nie podzielił prezentem od Kota Sylwestra, został ukarany.... nie będzie mógł czytać koranu przez najbliższe dwa tygodnie!!!!
Bajka nie zwalaj winy na porządnego Rafała , przeciez wszyscy wiemy ze to Ty napisałaś
przecież ja taka grzeczna i niewinna jestem, jak mogłabym stworzyć takiego posta??!! A co do Rafała to pozory mylą - jak się go troszkę lepiej pozna, to już się go nie uważa za porządnego! (Łukasz też już to wie - w dziwnych okolicznościach zaginęły jego fotele recaro.... )