Wysany: 2005-08-24, 18:17 Czy kto cos wie o takiej wersji e36???
Wczoraj jada do garazu pedziłem za e36 nic dziwnego gdyby nie jakas wersja e36.
Miała ona normalnie 4 furtki ALE była to wersja z dachem materiałowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ktos cos wie moze na ten temat???
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No popatrz człowiek sie uczy całe zycie 4 drzwiowy Baur
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Powiem Wam że jak kolega Baur miał Baura to mi sie on nie podał na początku, potem mi sie spodobał i to bardzo ale e36 Baur tak mi jakoś podjeżdża... Polonezem tym co robuili kombi przez element z plastiku :):
Hehehe ale pewnie bym kupił bo oryginalnie wygląda:P
Szczerze mówiąc widzę to coś pierwszy raz ale nie podoba mnie się, e21 i e30 są fajowe ale to połączenie według mnie do siebie nie pasuje, może po prostu muszę się przyzwyczaić?
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
Go
Wysany: 2005-08-25, 08:35
Radka baur to syf... ściera jakich mało...
Ściemniam Jest fajniutki i ma bardzo ładny czerwony kolor...
mocry [Usunity]
Wysany: 2005-08-25, 08:41
wow. Ja tez to 1 raz widze. Gdybym spotkal cos takiego na ulicy wczesniej to bym pomyslal, ze to jakas samorobka... Ciekawa sprawa choc duzo bardziej podoba mi sie zwykle kabrio e36 z 2 furtkami