Wysany: 2008-04-20, 22:15 [E36] ajnalski e36 black kebab
Korzystając z tego ze zdałem prawko i uzbierałem troszke kasy dzisiaj przywiozłem z legnicy takie coś:). E30 1.8 is 138 koni standart nic nie kombinowane. Ja mam w planie jedynie zglebic,przyciemnić jak narazie..
_________________ my life my case...
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2010-03-28, 21:31, w caoci zmieniany 3 razy
ładna, daj ją na glebę i felunek i będzie ładne autko, no i oczywiście dokładka z przodu, jeśli nie masz IS lippe to chociaż zwykłą seryjną bo bez tego e30 z przodu taka lipna jest.
Dobra baza na tzw. "cichociemnego" niby seria, niby nic wielkiego, a prawie 140PS Zgadzam się z przedmówcami, najpierw to solidna gleba i nabierze wyglądu, potem fele i będzie już fajnie, powodzenia w modach...
moje pierwsze autko to tez e30 318is powstrzymalbym sie z ta gleba bez oslony miski olejowej
pójdzie na glebe 60/40 mysle ze bedzie optymalnie i jeszcze musze dorwać ładną dokładke i pomalować baranka pod listwą a reszte chciałbym zeby została seryjna:)
tak jest ale spawacz dobry i miseczka znów na swoim miejscu ale na lato zagości blacha pod miche niestety
[ Dodano: 2008-12-09, 18:59 ]
przed zimą wyglodało to tak
Po zimie w planie sprezyny weiteca wymienić końcówki drązków, wyklepać pas przeddni pomalować błotnik maske dokupić m techa 2 progi i przednia dokąłdke i to wszstko ładnie pod kolor... felgi z foto środek na czarno rant w polerke .Pozdrawiam
jaki tam zawias masz nie mow ze na -60/40 weitec tak lezy..... jest nisko , amorki jakie ?:d zrob fote na jakiej wysokości masz mise u Siebie... Ja przymierzam sie do porządnej gleby..
_________________ ~dEeste
Ostatnio zmieniony przez dEeste 2009-05-14, 23:03, w caoci zmieniany 2 razy