O to moje E30 323i 1984r. sprowadzone z Bawarii rok temu autko.
co tu duzo pisac motor m20 150KM. aoutko mimo wieku dobrze sobie radzi. Na poczatku wzgladalo okropnie lecz przez zimowe wieczory wraz z kumplami doprowadilem bawrke do tego stanu. Jak na warunki chalupnicze wzglada dobrze. Autko ma zawieszenie bilsteina, ospojlerowanie zendera, felgi aez 16, kierunki mhw, wydech od 325i z koncowym tlumikem przelotowym firmy km malon. I wiele innych rzeczy.
Poprzedni lakier to delphi metalic teraz jest to czarny metalic (kolor indywidualny). Wiecej nie wiem co pisac. Ocencie sami. Na kolejne zimowe wieczory planuje zalorzyc lampy black hella na przod a na tyl smoke, zawieche 60-40mm+rozporke wiechersa, wkladke filtra kn, i fele 17. Lecz zobacze jak wyjdzie z finansami. Ponizej fotki
hmmmm ostatnio chłopaki mówili żeby przedstawiających tu swoje pociechy nie głaskać tak po pupci ale naprawdęnie ma siędo czego zabardzo przyczepić, a jednak:
- tak jak pisałeś inne fele ale nie 17-tki (przypominam mieszkamy w Polsce) tylko 9x16
- ciemne kierunki + black hellka,
- kiera od m-technika, szkoda że nie masz kubłów Recaro, bo widze że siedzonka podgrzewane, tak??
to chyba na tyle jeśli chodzi o moje gusta, aha fajna dokładka z tyłu ja też kcem taką
bogumilkochman napisał/a:
A jeszcze jedno do posiadaczy Baura mam dwa takie elementy w bagazniku i nie mam pojecia do czego sluza. Fotki ponizej
No no no na zdjeciach ten Baur wygląda bardzo ładnie
Jako że jestem uważany za wybitnego znawcę oryginału (buuuhahaha ) z całą pewnością mogę stwierdzić, że tylna dokładka pod zderzakiem to oryginalny M Technic I. Przód to może i jest Zender, ale głowy niedam, Tył to natomiast M Tech I.
Felgi mi się nie podobają. Poprostu niepasują do auta. Rozmiar jest ok 16 cali jest dobre, ale 17 to juz lekka przesada do E30, zwłaszcza w Polsce ...
Poza tym, to niema się do czego przyczepicz z tych fotek
Gratuluję!!!
Baur w wersji 323i to bardzo żadki okaz, dbaj o niego
Pozdrawiam!!!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
zakladaj 17" i nie sluchaj sie innych ktorzy nie jezdzili na takich..albo jezdzili na zuzytym zawieszeniu.jak bedziesz mial dobra zawieche to nie odczujesz roznicy miedzy 7.5x17" a 9x16" .
pozdro
co do tych 17" to naprawde wiekszosc z nich wyglada jak 16" i naprawde nie jest to takie duze jak by sie chcialo.u lukasa musi byc 15" bo to prawdziwy oryginal i za to + ale zawsze mozesz zalozyc 17" i zobaczyc jak sie jezdzi,jak zle to zapodasz 16" .jak 16" to tylko na 9 cali. a jak 15" to tylko oryginalne BBS (fajnie wygladaja bez kapsli). takie jest moje zdanie.
pzdr
Boguś chyba już kiedyś PW pisaliśmy albo maile o tych dodatkach do Baura, mój jest z X.87 i już ma szeroką lampę. Myślę że to jest cos do dachu, ba ja nie mam tych blach w bagażniku!. Ciekawe co Baur powie, on miał Baura na wąskim lampionie.
Powiem że Baur mówił mi kiedyś że jego pokrowiec nie pasował do dachu, tzn był za luźny. I fakt jak wziąłem pokrowiec z wąskiej na której wisiał to u mie b ył naciągnięty... może to po prostu się wsadza na złożony dach?? zanim się pokrowiec naciągnie??