jak bys odkleil te 2 naklejki i zmienil koszulki na siedzeniach na mniej razace w oczy to spoko cywil.no i troche obnizyc bo tyl za wysoko siedzi(ale u mnie to juz norma ).
a z jakiego samochodu podales czas z gtechu?
pzdr
ladna szkoda ze taki maly silnik felgi bardzo ladne mam takie same albo bardzo podobne a napisz mi jakie masz oponki zalozone tz jaki profil???/dzieki pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
jak bys odkleil te 2 naklejki i zmienil koszulki na siedzeniach na mniej razace w oczy to spoko cywil.no i troche obnizyc bo tyl za wysoko siedzi(ale u mnie to juz norma ).
a z jakiego samochodu podales czas z gtechu?
pzdr
tylnia naklejka to pamiątka z 1 zlotu w Toruniu,a przednia - dostałem kamieniem i odprysł lakier,co miałem nakleić- ADIDAS, PIONEER
koła o ile dobrze pamiętam - przód 195/60-15 tył 205/50-15 - przez to wydaje się że tył wysoko stoi. Koła RH et13 -równo z rantami,trochę ociera,ale extra wygląda...
Tył miałem na standartowych sprężynach a przód na czerwonych H&R obniżenie - 3cm -jak był ten sam profil opon to wyglądała na niezłego AGRESORA
czasy jakie podaje to do aktualnego auta 325i...
koszulki -fakt spieprzyłem z kolorem-założyłem, żeby mi się nie powycierały fotele, i jak sprzedawałem auto to były spoko....
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ladna szkoda ze taki maly silnik felgi bardzo ladne mam takie same albo bardzo podobne a napisz mi jakie masz oponki zalozone tz jaki profil???/dzieki pozdro
silnik może mały ale zobacz sobie jaki miałem wynik z hamowni-prawie jak w nowym aucie
z oponami przy tych kołach mam wieczny problem-195 na 7calową felge troche wąsko, a 205 ociera- przez to ET13...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Chłopie nie moze tak byc, ze przedni profil jest wyższy od tylnego w ostateczności moze byc na odwrót!!! A folia szkoda, ze nie jest czarna...
nie ma czarnych folii!!! co Ty Jacek nie wiesz tego??? w tej była niebieska,
a w aktualnej mam grafitową... firmy SUN GUARD...
z oponami ciągle mieszam, do zdjęć akurat miałem taki komplet -prz 195/60 tył 205/50...
o spalaniu juz pisałem,w innym temacie - M40B16 paliło max 9,5l benzyny a M20B25 od 11litrów wzwyż... raczej zawsze jest wzwyż
316i oklejałem w Bielsku Białej a 325i w Krakowie - to ta sama firma
ale ma filie tu i tu... rozmawiałem z czifem, bo na czarnym aucie, też mi się widziały czarne folie- a On, że nie ma czegoś takiego...
316 na zdjęciach jest obklejona niebieską folią, ale zapewniam Cię, że z zewnątrz wyglądało to na najczarniejszą czerń 45% przyciemnienia-czy jakoś tak to było...