Wysany: 2007-08-21, 23:32 Przyjemna sesyjka w sobotnie popoludnie
Korzystając z odwiedzin Torsa w Krakowie postanowiliśmy popstrykać kilka fotek
Oto one:
U mnie brakuje jeszcze kilku detali - ale caly czas uzupelniam braki
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
E 30 które prezentują wysoki poziom. Panowie.Oby jak najwiecej takich egzemplarzy przemieszczało sie po Polskich drogach.Obie cudowne a srebrna to mega kozak
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Miroll - tylny zderzak to mała kombinacja - górna część to seryjny zderzak, a dolna część to dokładka M-Technik II z żywicy, chyba nikt oprócz mnie tak nie ma
Wiechu dzieki za wklejenie fotek! Sesyjka wyszla fajnie choc zeczywiscie trzeba nastepnym razem pomyslec nad lepsza sceneria! Ogolny dzieki za 15to minutowy postuj na trawniku no i szkoda ze nie dalem rady dluzej ale bylo bardzo sympatycznie i mysle ze nastepnym razem sie poprawie Co do 325 ktore bardzo sybko sunelo bokiem w moim wstecznym lusterku to zrobilo na mnie niezle wrazenie! Stalem na swiatlach i zamienilismy z chlopakami kilka zdan po czym zapalilo sie zielone i czarne 325 znow bokiem sunelo niezle do przodu! Ale moze przy nastepnych odwiedzinach w krakowie chlopaki sie zdziwia na swiatlach hehehe ale ciiii......
_________________ Piękne zgermanizowane e21!
Ostatnio zmieniony przez Tors 2007-08-24, 20:20, w caoci zmieniany 1 raz
Wiechu dzieki za wklejenie fotek! Sesyjka wyszla fajnie choc zeczywiscie trzeba nastepnym razem pomyslec nad lepsza sceneria! Ogolny dzieki za 15to minutowy postuj na trawniku no i szkoda ze nie dalem rady dluzej ale bylo bardzo sympatycznie i mysle ze nastepnym razem sie poprawie Co do 325 ktore bardzo sybko sunelo bokiem w moim wstecznym lusterku to zrobilo na mnie niezle wrazenie! Stalem na swiatlach i zamienilismy z chlopakami kilka zdan po czym zapalilo sie zielone i czarne 325 znow bokiem sunelo niezle do przodu! Ale moze przy nastepnych odwiedzinach w krakowie chlopaki sie zdziwia na swiatlach hehehe ale ciiii......