Sorry za wyrażenia ale jak bym spotkał tych *^$%#^@ w du** jeb$#^@ oprawców to zrobiłbym im to samo
Jak tak można???
Nawet nie oglądam tego do końca...
A kurtkę ze skóry któryś z was ma? buty? a mięsko wciągacie czasem? Kurczaczek? Gąska? Golonka? Schabowy? A skąd to wszystko? Bozia gotowe stworzyła?
Piszecie jakbyście się obudzili w innym wymiarze. Life po prostu. Fakt, że bezduszny, bezlitosny i okrutny, ale life.
Łukasz nie wmawiaj mi, że każdy tak traktuje zwierzęta. Można to zrobić w humanitarny sposób a nie na żywca obcinac łapy i ściągac skóre.
Wiem, że człowiek od zawsze zabija i będzie zabijał zwierzęta ale tu chodzi o SPOSÓB w jaki sie to robi i musisz przyznać, że ten ukazany na filmie delikatnie mówiąc jest przerażający.
yo!
Mój brat pracował w zakladzie rzeźniczym sposób zabjiania był prosty walił byka lub swinie młotem w łeb i prywaciarza nie obchodził żaden humanitaryzm to ludzie sa winni zwłaszcza uczciwi katolicy z polski
pozdro
PS Co do wsiurów to wbijaja swiniom pręt w głowe odcinaja na zywca itp itd i to jest normalne tak jak zawsze było a wszystko w imię allaha i innych potomnych ks rydzykowi i tu akurat łukasz ma po czesci racje i nawet co dziwne sie z nim po częsci zgadzam
Widzialem juz to kiedys, naprawde okropne. Kiedys razem z dziadkiem oprawialem kroliki, robi sie to w podobny sposob jak na filmie, z ta roznica, ze zwierzeta jednym ruchem reki w ulamku sekundy pozbawia sie zycia a pozniej oprawia. Tez nie obejzalem filmu do konca, ale takiego kogos bym obdarl ze skory i natarl sola na calym ciele.
ehhh szkoda gadac .. wiadomo zabija sie zwierzeta ale troszke innymi sposobami .. i nie wierze ze w rzezniach czy gdzies tną cos co zyje ! a to obierali ze skury praktycznie na rzywca !! Zalamalem sie jak to zwierzatko bez sqry podnioslo glowe i luknelo co sie dzieje i po chwili padlo nogi mi sie ugiely ....
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW