BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
co objechales z pod swiatel swoja beta ?? :)
Autor Wiadomo
HeMP 

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Gru 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-04-25, 23:21   co objechales z pod swiatel swoja beta ?? :)

wpisujcie jakie furki i jaka furka :D ? objechaliscie ulicznych scigantow z pod swiatel...

wciagnieta nowiutka lancia lybra 1.8 przez moja e30 m40 1.8 mysle ze jak na tak stara betke ladny wynik ... acha i nie przypadek bo lapalem sie 2 razy i wynik ten sam.. :D

pozostaje tylko kwestia kierowcy...

--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Wysany: 2006-04-26, 00:01   

Autobus marki IKARUS lini 520 :shock:

Jasiek1 

Doczy: 22 Lis 2005
Skd: Ząbki
Wysany: 2006-04-26, 00:09   

Witam, kiedys swoja E30 318i objechałm raczej nowego wtedy Seata Leona 1,6. Wyścig był ostry ale przy wiekszej predkości Leon nie dał rady :D To taki z bardziej pamietnych wyścigów od swiateł do swiateł. W tej chwili jezdze TDS-kiem, więc nie mam za bardzo sie czym chwalic, bo uwazam, ze diesel to jednak posiada ale ..... muły mechaniczne :wink: Czasami jednak jak te stado mułów sie spręży to pogoni nie jednego benzyniaka ale różnie to bywa. Pzdr.
E34 520i Touring - jest :D

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-26, 00:13   

ee..ja tam sie boje autobusow..wiec zawsze wygrywaja..i szczerze to zawsze daje sie spuscic malolatom jak staja kolo mnie ,u nich pisk,leca do przodu i maja usmiech na twarzy.takim daunom tez sie cos w zyciu nalezy.. 8)
moze w druga strone tematu.zawsze przegrywam z kumplem ktory ma civica 1.6 vteca 91 rok.

ps. uwazajcie, bo jak znam zycie zaraz wpadna tu ci najwieksi kulturalni kierowcy i beda jechac rowno po tych ktorzy sie scigaja bo przeciez jest to zagrozenie ruchu drogowego i innych np.pieszych bleble ble..itd itd.

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-04-26, 00:42   

menel napisa/a:

ps. uwazajcie, bo jak znam zycie zaraz wpadna tu ci najwieksi kulturalni kierowcy i beda jechac rowno po tych ktorzy sie scigaja bo przeciez jest to zagrozenie ruchu drogowego i innych np.pieszych bleble ble..itd itd.

Błehehehe........menel Ty to mnie rozbrajasz swoimi tekstami....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A co do tekstu to ja dostałem kilka razy ładny łomot od kumpla Vectry 2.0 GT(z limitowanej jakiejś tam wersji-140źrebaków :shock: )a jechałem 1.8M10..

A ze świateł też sie nigdy nie ścigam.....

A z pamiętnych wyścigów było jeszce (ale to normalnie sie ścigaliśmy z kumplami)objechanie(do końca 3ki)Accorda 2.0 z 99r.,a wygrał Polonez 1.4........ :mrgreen:

PozdrOOfki..... :D

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-04-26, 07:06   

Dla mnie lamerski temat ;-)

To porządne forum.

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-04-26, 07:25   

yo!
Ja raczej patrze na jezdnie zeby w dziure nie wjechac :D
pozdro

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-04-26, 09:13   

korzuch napisa/a:
yo!
pozdro

A ja ostatnio objechałem komornika z mojej deski rozdzielczej - oszukałem go i nie dałem mu sie zapalic.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-04-26, 09:36   

z większych sukcesów to objechałem rowerzystę na rolkach, i wyprzedziłem w butach marki Alka gościa na motorynce. Zdarzyło mi się też wyprzedzić kilka babciuff przy wsiadaniu do busa. Tu było najtrudniej bo babcie są najszybsze ze wszystkich zwierząt!!!!

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-04-26, 12:07   

ja objechałem ferrari enzo... ale okazało się, że jadę na rowerze, a w ogóle, to umiem latać

P.S. Menel masz rację - to jest forum dla kulturalnych kierowców, więc tematy tego typu są nie tylko nie na miejscu, ale godzą w dobre imię klubu, więc proponuję zbanować wszystkiech którzy biorą udział w tej obrazoburczej dyskusji - sobie, to sam chyba zaraz dam ostrzeżenie

HeMP 

Doczy: 01 Gru 2005
Wysany: 2006-04-26, 12:27   

buuuhahahahahahahahahha nie moge :lol: :lol: :lol:

temat godzi w kulturalnych kierowcow :lol: :lol: :lol:

to porzadne forum.

ps.
widze Menel ze miales racje...
Ostatnio zmieniony przez HeMP 2006-04-26, 12:40, w caoci zmieniany 1 raz  

Daniel 

Doczy: 20 Mar 2004
Skd: Sokołów Podlaski
Wysany: 2006-04-26, 12:36   

To ja wtrace swoje "trzy grosze" - objechałem rondo 2 razy po kolei 8)

sybir 
wiatr z dupy

Pomg: 5 razy
Doczy: 13 Pa 2004
Skd: ze wsi
Wysany: 2006-04-26, 13:43   

Mnie dzisiaj objechał Star 330 turbo . Na jedynce szliśmy równo, na
dwójce mu odszedłem.
Przy 140 mnie doszedł, ale tylko dlatego że musiałem hamować
bo były garby. Potem tylko słyszałem gwizd była chmara kurzu, a na zakręcie
się złożył i poszedł bokiem przy jakiś 180. I tyle go widziałem.
Mówię wam miał takiego kopa że szok :shock: :)
sie ma

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-04-26, 13:50   

mnie objechała kierowniczka za to, że zamiast pracować przesiaduję na forum ... ale co poradzić - na razie nie mam w domu netu

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-04-26, 14:03   

K...szok :shock:
jadę dzis malarem kolegi do pracy, bo beta sie rozkraczyła, panewki jej brzuchem wyskoczyły, wiec jade tym malarem, a tu na swiatłach staje trabi z płomieniami po bokach to ja zapinam 1 i czekam, pomarańczowe poszli, idziemy równo, zmieniam na 2 bieg i odjeżdżam o długosc po wrzuceniu III biegu przy 110 mam go jakies kilka długosci z tyły, hamuje na switałach, trabi dojeźdzą ledwo, ledwo, za kiera hipis bez włosów.

Opis malara: splanowana głowica, koło zamachowe odchudzone, silnik z sejcento 1.1, butla nitro ale pusta , półklatka, opony 175, fotele kubełkowe, mały bak 20litrów.
Do setki z 9 sekund, idzie jak burza.

Pozdr

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-04-26, 14:13   

yo!
Mi dzis rano koń narobił na maske :D :mrgreen: :D i ruszył z kopyta :D
pozdro

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-04-26, 14:13   

zaraz nas jakiś mod objedzie za pisanie głupot - jakby co, to wszystko wina HMP ... i menela (bo to jego kumpel)

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-04-26, 16:14   

a ja chętnie poczytam co kto objechał albo przez co został rozjechany
u mnie w mieście jeszcze jst sporo aut, z którymi sie nie spróbowałem :mrgreen:

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-04-26, 16:49   

A ja mam takie pytanie czy zawsze Hondy CRX 1,6 VTEC spuszczaja wam wpie***** :?: :?:
Ostatnio kumpel mnie przewiozl takim gokartem i powiem wam ze zwiatpilem czy Beeta by mu dala rade

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-26, 18:41   

byl juz temat o hondach vtecach i jest tu wielu niedowiarkow. honda wazy okolo 900kg 150KM .beta 325 wazy 1200kg 170KM wiec chyba wiadomo kto kogo objedzie ze swiatel.

ps. ja tam HMP nie znam ,nie wiem gdzie mieszka i nie bylo mnie tu. pa 8)

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-04-26, 20:31   

A tak z innej beczki - widzieliscie kiedys jakie emocje budzi u kierowcy Renault Thalii 1.4 "wyscig" z czarna E30 320 ruszajaca spokojnie ze swiatel? Kiedys odwozilem kumpla po nocnej zmianie na dworzec (wtedy jezdzilem jeszcze czarnula), mamy duzo czasu wiec sie nie spiesze, dojezdzam do swiatel, widze ze na prawym pasie stoi z 5 samochodow to nie zastanawiajac sie staje na lewym. Po prawej mam Thalie, swiatlo sie zmienia, ruszam w miare spokojnie ale zwawo, niczego sie nie spodziewajac patrze w prawo czy przy zmianie pasa nie przychacze tego badziewia (jakies 100 metrow za swiatlami koncza sie 2 pasy, wiec trzeba sie wbic na prawo). Odwracam sie i widze prawie rowno ze mna Thalie, koles zaciska zeby, przygryza wargi, na twarzy ma nieopisana zacietosc, jak zobaczylem jego mine i to jak sie na mnie zawzial to ze smiechu dalem sie wyprzedzic i prawie wjechalem na kraweznik :lol: :lol: :lol:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-04-26, 20:51   

he he Brunio, ja mam na okrągło takie sytuacje :lol:
najczęściej jak jade z moją żoną i co zrobić, przecież muszę zdążyć na ten właściwy pas...
praktycznie nigdy nie zdarza mi się tak z autami, z którymi chciałbym się spróbować... no, ostatnio miałem tak z Passatem W8(nawet nie wiedziałem, że takie ustrojstwo istnieje :roll: )...

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-04-26, 21:31   

korzuch napisa/a:
yo!
pozdro

Dokładnie :D

Mariusz napisa/a:
Dla mnie lamerski temat ;-)

To porządne forum.

Masz racje ,zgadzam się

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2006-04-26, 21:40   

Mi się kilka razy zdarzyło stać na światłach a z boku jakiś normalny samochód i nie wiedzieć czemu zaraz po ruszeniu koleś zaczyna pociskać, ja normalnie ruszam i jedziemy równo z tą różnicą że ziutek klepie swoją padlinę do dechy a ja po prostu jadę normalnie, nieraz daję sobie siana ale nieraz dodam gazu do końca i w momencie kiedy obrotomierz przekroczy 4kRPM zabawa się kończy bo odjeźdżam i tyle na temat. Oczywiście w mieście nie przekraczam 50 km/h bo większa prędkość jest niezgodna z prawem, a ja jeżdżę przepisowo :wink:

e36 318ti compact szrotex

Meecowhy 

Doczy: 09 Sty 2006
Skd: Żory
Wysany: 2006-04-26, 22:02   

:d siubi dubi ... ja tam nie zastrzymuje sie na światłach ....
jestem jak Chuck Norris .... mam zawsze zielone !! !! ZAWSZE !!

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: