Ponieważ nikt nie chce kupic ode mnie 750tki i tak czy siak jestem w :cenzura: z kasą, a sam jezdze sliczną moją e-39, mniam mam pewien pomysł - polegający na montażu dwuch turbin, tylko nie wiem, co zrobic przy tym, jakieś odpręzanie silnika, i inne tam takie... jak tam oceniacie ten projekt
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-08-23, 14:20
Wszystko się da ...
Czeka Cię wydatek od 15tys wzwyż, bo samemu to się wogóle nie ma co brać za taki silnik. Zajrzyj na http://forum.streetracing.pl/ i duuużo szukaj bo jest czego szukać. Pomysł jest ambitny i wiedz że to nie takie proste.
Jeśli jednak pieniądze nie grają dla Ciebie roli to napisz tam na forum głównym pytanie która firma się podejmie uturbienia i dalej decyzja należy do ciebie a do odważnych świat należy
Większość z nas nie ma kasy aby swoją beemką jeździć na benzynce a co dopiero ją uturbiać. W związku z tym musisz wiedziec że my ci tu nie pomożemy niestety, bo to nie w kij dmuchał takie dwa wiadra i 5 litrów pojemności. Z takim setupem to będziesz dmuchał e60 M5
Ja potrzeba to załatwie do nich telefon (maja warsztat na ulicy na ktorej mieszkam wiec moge skoczyc)
Go
Wysany: 2004-08-23, 20:47
schmier a moze chcesz sie zamienic na mala i zwinna e30 325i edit by Sarna1I to powinna byc wiadomosc na prv a nie na forum technicze - to tak na przyszlosc
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-08-23, 23:25
proooszę, piszcie zrozumiale. Już z ortografią ch** ale żeby to miało sens merytoryczny
I proszę jeszcze bardziej:
PISZCIE NA TEMAT to bardzo istotne, zeby nie było bałaganu Na dniach będzie regulamin forum, ale to od was zalezy czy będzie tu porządek, bardzo o o prosimy. A moderator swoją drogą niech nie śpi
Wysany: 2004-08-24, 13:12
oki Panowie, wszystko pieknie, ale jak wobec tego bedzie sie zachowywala skrzynia (tam jest automat) wytrzyma czy rozpadnie sie po 500 km
jak juz wszystko zalozysz to pojezdzisz i zobaczysz - przy takim koszcie przerobki skrzynia to male piwko --- (sa firmy zajmujace sie wzmacnianiem automatow)