BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
750tka i głupie pomysły
Autor Wiadomo
schmier
[Usunity]

Wysany: 2004-08-23, 12:35   750tka i głupie pomysły

Witajcie Panowie i Panie Sliczne :)

Ponieważ nikt nie chce kupic ode mnie 750tki i tak czy siak jestem w :cenzura: z kasą, a sam jezdze sliczną moją e-39, mniam :-) mam pewien pomysł - polegający na montażu dwuch turbin, tylko nie wiem, co zrobic przy tym, jakieś odpręzanie silnika, i inne tam takie... jak tam oceniacie ten projekt ?? :)

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-08-23, 14:20   

Wszystko się da :wink: ...
Czeka Cię wydatek od 15tys wzwyż, bo samemu to się wogóle nie ma co brać za taki silnik. Zajrzyj na http://forum.streetracing.pl/ i duuużo szukaj bo jest czego szukać. Pomysł jest ambitny i wiedz że to nie takie proste.
Jeśli jednak pieniądze nie grają dla Ciebie roli to napisz tam na forum głównym pytanie która firma się podejmie uturbienia i dalej decyzja należy do ciebie a do odważnych świat należy :wink:

Większość z nas nie ma kasy aby swoją beemką jeździć na benzynce a co dopiero ją uturbiać. W związku z tym musisz wiedziec że my ci tu nie pomożemy niestety, bo to nie w kij dmuchał takie dwa wiadra i 5 litrów pojemności. Z takim setupem to będziesz dmuchał e60 M5 :wink:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

PepiS 

Doczy: 21 Mar 2004
Skd: Ksiestwo Warszawskie
Wysany: 2004-08-23, 14:45   

750 biturbo :twisted: DOBRE :twisted: Krzyz na droge :twisted:

mateo

Doczy: 06 Cze 2004
Skd: poznan
Wysany: 2004-08-23, 16:02   

W Poznaniu w firmie House of Tuning jest e30 włozonym takim silnikiem V12 , do tega ma mieć (alb już ma) turbo, no i jeszcze NOS
Auto jest robione na wyscigi i jako reklama dla firmy
Ja potrzeba to załatwie do nich telefon (maja warsztat na ulicy na ktorej mieszkam wiec moge skoczyc)

Go

Wysany: 2004-08-23, 20:47   

schmier a moze chcesz sie zamienic na mala i zwinna e30 325i ?? edit by Sarna1I to powinna byc wiadomosc na prv a nie na forum technicze - to tak na przyszlosc

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2004-08-23, 23:25   

:shock: proooszę, piszcie zrozumiale. Już z ortografią ch** ale żeby to miało sens merytoryczny :roll: :wink:
I proszę jeszcze bardziej:
PISZCIE NA TEMAT to bardzo istotne, zeby nie było bałaganu :evil: Na dniach będzie regulamin forum, ale to od was zalezy czy będzie tu porządek, bardzo o o prosimy. A moderator swoją drogą niech nie śpi :?

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

schmier
[Usunity]

Wysany: 2004-08-24, 13:12   

oki Panowie, wszystko pieknie, ale jak wobec tego bedzie sie zachowywala skrzynia (tam jest automat) wytrzyma czy rozpadnie sie po 500 km ??

sarna1 
hooligan rootz

Pomg: 15 razy
Skd: Słupsk
Wysany: 2004-08-24, 15:44   

jak juz wszystko zalozysz to pojezdzisz i zobaczysz - przy takim koszcie przerobki skrzynia to male piwko :) --- (sa firmy zajmujace sie wzmacnianiem automatow)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: