witam !
od daaawna mam maila urbi@op.pl i wszystko bylo do czasu az zaczela przychodzic masa spamu ! zalezy mi na tym mailu wiec postanowilem cos z tym zrobic - ALE CO ? wie ktos co mozna poradzic na ok 30 maili spamu dziennie ?
ja mam konto na interia.pl i dwa spamy dziennie to max
jak otrzymasz wiadomosc to bierzesz prawym i oznaczasz jako spam ;moze to pomoze ; ja tego nie probowalem bo niemialem takiej potrzeby ale po cos chyba jest ta funkcja
zaloz inne konto na op.pl i zobacz czy na ten inny adres tez bedzie tyle spamu przychodzic
witam !
od daaawna mam maila urbi@op.pl i wszystko bylo do czasu az zaczela przychodzic masa spamu ! zalezy mi na tym mailu wiec postanowilem cos z tym zrobic - ALE CO ? wie ktos co mozna poradzic na ok 30 maili spamu dziennie ?
Urbi ja miałem tez cos podobnego - pozniej okazalo sie ze z mojej skrzynki wychodziło tysiace spamu do innych wkoncu operator mojej sieci zablokował mi IP - pisałem do operatora skrzynki i napisali mi zeby zgłosic sie do operatora sieci.
A co do spamu to jakis program chyba.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Niestety stare konta onetu sa zalewane spamami Ja tez posiadal konto ok 3 lat i przychodzi mi ok 20 spamow dziennie juz mi sie znudzilo zaznaczanie "to jest spam" Nowe konta onetu sa teraz wolne od smieci ktore przychodza starym uzytkownikom Podobna sytuacja jest z o2 (tlen) Warto zalozyc konto na WP lub google - (jest juz po polsku)
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 255
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-06-27, 17:05
wystarczy, że raz wysłałeś maila do jakiegoś debila i już po tobie - mi codziennie proponują udział w tajnej misji w afrykańskim kraju - nielegalne i trochę niebezpieczne, ale za to bardzo dochodowe ... chyba w końcu się skuszę ... tylko muszę uzbierać trochę kasy, bo trzeba w misję zainwestować
mam platne konto na home.pl i codziennie okolo 10 spamow, zaznaczam i blokuje, ale emaile przychodza za kazdym razem od sdjkhfksdahfklasjhfjklashfljkas@who.com i sjkldfhasfawufwaefhwek@on.com itd ze wszystkimi mozliwymi kombinacjami liter, mozna w nieskonczonosc zaznaczac a i tak to nic nie daje, nie mam juz sil,