BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
anty spam
Autor Wiadomo
urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2006-06-27, 10:35   anty spam

witam !
od daaawna mam maila urbi@op.pl i wszystko bylo do czasu az zaczela przychodzic masa spamu ! zalezy mi na tym mailu wiec postanowilem cos z tym zrobic - ALE CO ? wie ktos co mozna poradzic na ok 30 maili spamu dziennie ?

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-06-27, 10:45   

30 to rzeczywiscie lekka przesada :mrgreen:

ja mam konto na interia.pl i dwa spamy dziennie to max

jak otrzymasz wiadomosc to bierzesz prawym i oznaczasz jako spam ;moze to pomoze ; ja tego nie probowalem bo niemialem takiej potrzeby ale po cos chyba jest ta funkcja

zaloz inne konto na op.pl i zobacz czy na ten inny adres tez bedzie tyle spamu przychodzic

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-06-27, 11:04   Re: anty spam

urbi napisa/a:
witam !
od daaawna mam maila urbi@op.pl i wszystko bylo do czasu az zaczela przychodzic masa spamu ! zalezy mi na tym mailu wiec postanowilem cos z tym zrobic - ALE CO ? wie ktos co mozna poradzic na ok 30 maili spamu dziennie ?

Urbi ja miałem tez cos podobnego - pozniej okazalo sie ze z mojej skrzynki wychodziło tysiace spamu do innych wkoncu operator mojej sieci zablokował mi IP - pisałem do operatora skrzynki i napisali mi zeby zgłosic sie do operatora sieci.

A co do spamu to jakis program chyba.

Firley 

Doczy: 21 Mar 2005
Skd: Wawa
Wysany: 2006-06-27, 12:09   

Niestety stare konta onetu sa zalewane spamami Ja tez posiadal konto ok 3 lat i przychodzi mi ok 20 spamow dziennie juz mi sie znudzilo zaznaczanie "to jest spam" :? Nowe konta onetu sa teraz wolne od smieci ktore przychodza starym uzytkownikom Podobna sytuacja jest z o2 (tlen) Warto zalozyc konto na WP lub google - (jest juz po polsku)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-06-27, 17:05   

wystarczy, że raz wysłałeś maila do jakiegoś debila i już po tobie - mi codziennie proponują udział w tajnej misji w afrykańskim kraju - nielegalne i trochę niebezpieczne, ale za to bardzo dochodowe ... chyba w końcu się skuszę ... tylko muszę uzbierać trochę kasy, bo trzeba w misję zainwestować :wink:

Scigany 

Doczy: 15 Sie 2004
Skd: Gliwice
Wysany: 2006-06-27, 17:51   

mam platne konto na home.pl i codziennie okolo 10 spamow, zaznaczam i blokuje, ale emaile przychodza za kazdym razem od sdjkhfksdahfklasjhfjklashfljkas@who.com i sjkldfhasfawufwaefhwek@on.com itd ze wszystkimi mozliwymi kombinacjami liter, mozna w nieskonczonosc zaznaczac a i tak to nic nie daje, nie mam juz sil,

gg 3437874

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: