Furka jest fajna, do automatu uprzedzen nie mam, wiec by mi nie przeszkadzal, poza tym wyposazenie calkiem calkiem. Tylko zrob ten prawy bok, bo akurat od przystanku wyglada niewyjsciowo
a mi sie jeszcze 1 rzecz przypomniała i to nie jest żadna żaluzja , ale widziałem juz setki galerii na róznych forach ale nie zauważyłem jeszcze ani 1 samochodu z pełnym bakiem paliwa
extra za silniczek 2.8
i za recaro mtech w polskorze (mniej bedziesz sie jednak slizgal)
lipa na maxa za kolor i automat
do zmiany fele , przedni zderzak z mtecha na M3 i gleba .
swoj zachwyt wyrazilem juz w Borsku. kolor buuuuuuuu automat bleeeeeeeee ale zawsze 328i i M to nadrabia wszystko. prysnac zawsze mozna i manual wsadzic. znajac mozliwosci Slawo to pewnie tak bedzie i bedzie bardzo szybkie 328
Slawo gratuluję zakupu.
Jak dla mnie to może być nawet czerwona,tylko koniecznie przylkej czarne kropki jak w biedronce
Pożyczę Ci g-techa to sobie potrenujesz starty i coś jeszcze wyciśniesz z automatu.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
kolor mi sie podoba - pelno wszedzie czarnego,bialego, niebieskiego scierwa...
masz racje niebieskie to ścierwo...
kujon nie obrazaj sie - mowilem o moim miescie i karkach ktorzy maja beemy
[ Dodano: Wto Sie 15, 2006 11:23 am ]
dobra uprzedze kolejne pytania - kupilem bo byla okazja, bo jest wypasiona, od pani stomatolog z 50 roku, bo jest w idealnym stanie technicznym
i tylko dlatego ze jest to 328i
automat daje rade kocie tak to 5hp18 310z czy jakos tak
Auto fajne tylko szkoda że automacik ale czesto bya tak że są w lepszym stanie bo katony automata nie kupują .
Kujon jest wrażliwy
Mnie sie też wydaje ze najwięcej e36 było granatowych .Widocznie takie sie sprzedawały najlepiej Bmw - Bo Moda Wymaga .
Kiloff ma teraz dobrze wyposażone auto i szponci
wlasnie dlatego nie marudzilem jak mi je brat pokazal, i od kogo jest, z tym wyposazeniem to z checia powalcze kto ma wiecej dajcie mi jeszcze 2-3 tygodnie
co do osiagow na automacie nie jest zle - na g-techu 7.9 najlepszy wynik - kij wie jak tym ustrojstwem ruszyc z wyzszych obrotow
Autko spoko, nie przepadam za e36 ale 2.8 budzi respect nawet w automacie
Kolorek tez moze byc wole taki niz niebieski, co widze e36 to kazda niebieska, kumpel przed wczoraj byl u mnie kupil e36 tez niebieska bral bo byla okazja, tak ze taki kolorek jak masz jest ok.
Jakies Alu fajne i bedzie si.
A co do beemek z Wałcza to racja troche ich tam lata a za kierą ............
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke