(13 cm + tweetery satelitarne)
Tył: Infinity Kappa 6x9"Subwoofer:
Hertz 38cm
Wzmacniacze:
2 x Wzmacniacz + Kondensator
- Telefon
- Wspomaganie
- Elektryczne i podgrzewane lusterka
- Halogeny
- Zagłówki z tylu
- Polerowane listwy progowe ze stali nierdzewnej
- Oświetlenie wnętrza E46
Najnowsze Zmiany
2008.03.01
_________________ Klub BMW Polska
Ostatnio zmieniony przez center 2008-08-21, 17:14, w caoci zmieniany 10 razy
Mało go widac specjalnie, bo własciwy leży jeszcze nie zamontowany.
To co teraz jest załozone to dwa sportowe wydechy MBM o średnica koncówki 80 mm która jest zakrzywiona do góry no i strumienica podwójna zamiast kata. W przyszłym tygodniu jade to zwalic (wydechy), bo to jest beznadzieja. Kupujac wydechy nie przewidziałem ze z prawej strony nie bede go miał gdzie wepchac, i teraz wisza one nad ziemią, a koncówki zadarte są do góry jeszcze bardziej niz fabtrycznie, zeby nie odstawały bardzo od zderzaka. Zreszta BMW z zakrzywionymi koncówkami zle wyglada, dlatego bedzie to dedykowany Ulter, a z pod zderzaka bedą wystrawały dwie proste koncówki z dyfuzorami srednicy tak jak teraz 80 mm a głowna podwójna puszka do której beda sie schodziły rury bedzie schowana pod podłoga na wysokosci zawieszenia.
Zderzak od M3 został do tego celu przerobiony i ma z drugiej strony takie samo wciecie jak fabryczne na drugi wydech.
Bardzo ładna.
Co do wydechu... myślę że za tą kaske miałbyś juz zrobiony cały układ z "kwasówki" z ładnymi koncówkami w stylu M3 albo podobne. Ciete asymetrycznie. To moje zdanie.
powiedz mi tylko czemu jak malowaleś samochód to akurat wybrałeś czerwony kolor , wcześniej też byl taki czy inny : , reflektory pewnie ci sie podobają , ale czemu kupiłeś do sedana , te szpary z "zaślepkami" przy kierunkach wygladaja tragicznie , jak juz malowałeś to klamki bym pociagnął też w kolorze, bo ten pseudo chrom to pasuje jak pies do jeża, grill również, noi co sie podziało z listwami ukradli ci Tyle odemnie, niestety malo pozytywów, ale nie trafileś w mój styl
Wiesz co?. Troche widze cwaniakujesz kolego, ale masz szczescie, że zostałes w swoim aucie przy orginale, bo nie zabardzo mozna ci pojechac, moze dlatego jestes taki kozaczek (brak ci własnej inwencji twórczej).
Co do koloru podoba mi sie taki jaki jest i długo był wybierany zanim zostało polakierowane, i na zywo jest poprostu sliczny. Napewno mało spotykany i robi ogromne wrazenie, bo szczerze mówiąc widziałem na zywo auta w takim kolorze kilka razy w zyciu, za to w takim kolorze jak ty ma co drugi burek (na marginesie było wczesniej czerwone). Jezeli sie nie zgadzasz, że czerwien pasuje do aut dwu-dwrzwiowych o charakterze sportowym, to co my bedziemy tutaj rozmawiali.
Na 100 opini, takie jak twoja, to sa jednoski jakies 5%. Poprostu kazdemu nie dogodzisz, zreszta to auto dla mnie, nie dla ciebie. Odnośnie chromu na kalmki to nie psełdo chrom, a normalny metalowy chromowany element. Tutaj nie chodzi o twoje zdanie, tylko o ton wypowiedzi jest złosliwy
Co do listew ozdobnych czytaj uwaznie, bo widze, że masz problemy ze wzrokiem !. Zobacz co jest napisane pod zdjeciami.
Wiesz co?. Troche widze cwaniakujesz kolego, ale masz szczescie, że zostałes w swoim aucie przy orginale, bo nie zabardzo mozna ci pojechac, moze dlatego jestes taki kozaczek (brak ci własnej inwencji twórczej).
huh cfaniak sie znalazł.... od cfaniaka 20pln'ow.......
kujon tylko wyrazil swoja opinie bez zbednych emocji nie to co ty
Moze mi sie tylko wydaje ale jezeli mówie komus ze cos mi sie nie podoba to raczej nie tym tonem i ta docinka na tremat listew a nawet gdyby je ukradli to co ?. Ja tutaj widziałem emocje dlategfo tak zareagowałem . To ze sie komus nie podoba to jedna sprawa a głupie komentarze to druga. pozdro
Przez te nenony i kilka innych drobiazgów auto zalatuje troche festynem ale chyba Ci sie bardzo to podoba więc ok, pozatym środeczek ładny (dobrze że nie ma tam czerwonyc hwstawek) felgi też ładne, Duży minus u mnie za szyby bo jak wiadomo mam zasade albo wszyskie albo wcale
Kolor - NIE
Malowanie - NIE
Neony - NIE
Silnik - TAK
Skora - TAK
Felga - TAK
Takze tyle samo "nie" co "tak" wiec sie zeruje. Wywal spojler z klapy i kup dokladke m tech.
P.S. I na Boga na co Ci bylo to malowanie listew ? I czemu ta czerwien ? WHY ?
[ Dodano: 2006-09-03, 18:14 ]
Dragon240 napisa/a:
Do Kujona:
Dam Ci rade Dragon - zastanow sie troche zanim pojedziesz po kims kto zjadl na E36 zeby....
Sorry, ale jak dla mnie to obciach
Nie bierz tego do siebie, bo to Tobie ma się podobać, ale jak dla mnie NEONY, zaślepki przy kierunkach, blenda i te skrzydło z tyłu to porażka na maxa...
Auto wygląda jak choinka- mi się to nie podoba
Mi generalnie samochód się podoba ale jest kilka rzecz które bym zmienił.
Podoba mi się Grill ładnie pasuje,lekko przyciemnione szyby ładnie wyglądają, kolor też nie najgorszy choć nie przepadam za czerwonym to ten ma coś w sobie.
Nie podoba mi się spoiler lepiej by było bez niego.
Klamki też w tym chromie dziwnie wyglądają zwłaszcza,że tylko środek jest w chromie a chrom generalnie pasuje do ciemnego lakieru nie do czerwieni.
Lampy też nie powinny być od sedana bo pozatym nie są najgorsze.
Naklejka eibach pod listwą średnio wygląda.
Pozatym listyw musisz poszukać z m pakietu bo masz kompletyny tylko listew brakuje.
A to co najbardziej mi się nie podoba to napis ALPINA na zderzaku i znaczek alpiny na masce powiedz co to auto ma wspólnego z alpiną żeby go firmować taką nazwą?
.
Dragon240 , ja tutaj wcale nie cwaniakuje, po to jest ten dział na forum żeby prezentować swoje samochody, ale również po to żeby inni mogli wystawiac o nich swoje opinie, pewne rzeczy w opisie twojego samochodu to kompletne bzdury dlatego moja opinia jest akurat taka jaka jest,nie chodziło mi o to żeby cie jakoś obrazić, ty jak chcesz to możesz napisać co myslisz o moim samochodzie i wcale sie nie obraże. Pozdro i luz
Czemu progi masz takie jak z modelu przed liftingiem (nie "wywijane")..?
I do kompletu by pasowaly jeszcze szerokie listewki boczne. No ale mi sie cos zdaje ze Dragon fanatykiem serii raczej nie jestes
Tak jasne montrealblau-metallic to co drugie BMW smiga <ROTFL>
Co do kolorow to na prawde nie powinienes zajmowac stanowiska, bo ta kombajnowa czerwien szczegolnie wysublimowana tez nie jest
sorry kujon ale teksty w stylu dlaczego wybrales ten kolor a nie inny o co ci z tym chodzilo wedlug mnie to wyglada jakbys mial pretensje ze pomalowal auto bez twojej zgody na czerwony kolor ; masz uraz do czerwonych beemek
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
sorry kujon ale teksty w stylu dlaczego wybrales ten kolor a nie inny o co ci z tym chodzilo wedlug mnie to wyglada jakbys mial pretensje ze pomalowal auto bez twojej zgody na czerwony kolor ; masz uraz do czerwonych beemek
Kamil nie mam żadnego urazu do czerwonych , kumpel z Tarnowa Świr pewnie wiele osób go kojarzy, ma włąsnie czerwoną coupe i wygląda prześlicznie , poniżej delikatna fotka ale tylko taką miałem na dysku
http://img336.imageshack..../1000796vi2.jpg
chodziło mi tylko o to żeby sie dowiedzieć co ma wspólnego kolor z palety Ferrari z marką BMW że zainspirowało go do takiej zmiany.
kazde auto po tuningu jest inne podoba sie nam mniej lub bardziej ale to dla wlasiciela ma sie podobac reszta jest niewazna.
co do opinii to na forum panuja dwa trendy :german i classic i wszytsko pomiedzy jakos nie jest zbyt dobrze przyjmowane dlatego zrozum reakcje innych
co do autka to dobrze ze neony sa schowane i w dzien ich nie widac, poaztym ladnie sie prezentuje
No takie auto z takimi światełkami to musi robic robote... zwlaszcza na festynach i odpustach
Jedyne co mi sie w nim podoba to felgi.
Ale zyjemy w wolnym kraju (chyba), kazdemu moze sie podobac to co chce.