Zdejmujesz boczki w drzwiach rozpinasz zameki z linki - iiii na zamku jest taka od wewnatrz blokada trzeba ja puknac przez któras dziure ona sie przekreci i sam samek wypadnie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zdejmujesz boczki w drzwiach rozpinasz zameki z linki - iiii na zamku jest taka od wewnatrz blokada trzeba ja puknac przez któras dziure ona sie przekreci i sam samek wypadnie.
W E30 są jakieś linki? Nie zaglądałem tam jeszcze?
Dzięki za instrukcje
wiekszy problem jest z tym "czujnikiem" od centraknego (nie iwem jak to sie fachowo nazywa) bo mozna go ulamac przy wyciaganiu
nie ma tam żadnego czujnika centralny jest na pręcie z plastikową nakładką a na wkładce zamka jest kulka wyczep delikatnie plastik podważają do siebie i zeskoczy potem blaszka w kształcie litery U złap szczypami za brzeg nie za końce i pociągnij wyjdzie i zamek sam wypada z drzwi a jeżeli na końcu bębenka (wkładki zamka) jest kostka z dwoma kabelkami to jest podgrzewanie zamka zazwyczaj jest w drzwiach kierowcy i klapie bagażnika
pozdro Maras
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.