http://www.idg.pl/news/97555/100.html w necie znalazłem cos takiego m sie wyświetla kod 39 i za cholery nie idzie go usunać jak mam to zrobić i co to edytor rejestru
O co w tym chodzi to nie za bardzo wiem ale edytor rejestru uruchamiasz tak:
start>uruchom na stępnie wpisujesz "regedit" i enter dalej postępujesz jak w instrukcji z Twojego linka
jak sie nieznasz to nie baw sie w rejestrze , a jak juz to zrob kopie zapasowa (jesli wazy za duzo , to zrob punkt przywracania systemu).
Jest tez najprostsza metoda , odpinasz cd-rom od kompa (oczywiscie po wylaczeniu) uruchamiasz kompa , potem znow wylanczasz podpinasz cd-rom i powinno go znalezc.
Ja zawsze tak robie bo najszybciej i po piec razy nie musisz sie zastanawiac czy cos nie sknocisz
podłączę się do tematu - czy jak otworzyłam nagrywarkę, która jest na gwarancji to utraciłam tą gwarancję? (otworzyłam = odkręciłam 4 śrubki)
A to już zależy od tego jak to jest w gwarancji określone i czy są na niej plomby i jakąś zerwałaś? Bo jeśli nie to ja nie widze problemu, jak śrubki nie są poharatane to jak gwarant dojdzie do tego czy były odkręcane.
no właśnie nie wiem tego czy są na niej jakieś plomby, a raczej były
oczywiście babska ciekawość nie zna granic - po odkręceniu śrubek, podniosłam tylną ściankę i obejrzałam dokładnie co jest w środku, ale tam już nie korzystałam ze śrubokręta
mogę się nawet pochwalić, że wyciągnęłam tackę z nagrywarki i do tego później z powrotem ją tam umieściłam, chyba nie mam już tej gwarancji, co?
jak to coś da to powiem, że moja nagrywarka to hp dvd840i