BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wrażenia po Rajdzie Mazowieckim
Autor Wiadomość
Biluch 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2007-04-02, 06:05   Wrażenia po Rajdzie Mazowieckim

Pozwoliłem sobie napisać ten temat ponieważ jazda Omlesia na Mazowieckim który startował swoim ISem położyla mnie na kolana Gość jest niezły stałem na dość długim zakręcie Paweł to jedyny zawodnik ktory wszedł w niego bokiem i tak też z niego wyjechał poprostu masakra :spoko:

Złomek tez fajne boki zapodawał szkoda że nie zobaczyłęm Go na mecie pewnie cos siadło w jego ISesie

Juras też fajnie jechał na 1 oesie miał 11 czas w generalce więc wydaje mi sie ze to bardzo dobry wynik ( też nie ukończył rajdu szkoda :( )

Ogólnie Gratulacje dla chłopaków nareszcie jakies fajne auta zaczynaja jezdzić w rajdach i aż miło sie na to patrzy :spoko: :brawo:

Jak tylko zgram fotki to zapodam linka a pare ładnych sie trafiło :jupi:

LUKAS 
Klubowicz

Wysłany: 2007-04-02, 07:55   

Hello!

Masz rację super ze coraz więcej Beemek zaczyna jeździć w takich imprezach :D
Jurka akorat mijałem wczoraj po trasie wracając z Kielc wiec przyblizyl mi co nie co. Szkoda że nei wszyscy zdołali ukończyć rajd, ale gratki za super jazdę, poniewąz mnie też doszły słuchy że iSy ładnie jechały ;)

Biluch, jak tylko będziesz miał zdjęcia to koniecznie wklejaj :)

PZDR!

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

jurek 

Wysłany: 2007-04-02, 20:49   

zlomek zostal na mecie tego samego OSu po tym jak chlodnica sie rozszczelnila nie chcial ryzykowac rozwalenia silnika i slusznie fajnie ze pojechal petle wiecej niz ja...bo ja czuje duzy niedosyt zrobilo sie zwarcie w nowym wskazniku temp oleju i upalilo kompa:( kiedys cos musialo sie zepsuc;) dobrze ze moja ania dojechala chociaz bo balem sie ze jej skoda kitcar nie wytrzyma .... to je railu jak to mowia nasi sasiedzi

Piotr_1 
Tempiciel sekund

Wysłany: 2007-04-03, 00:26   

Też patrzałem wasze wyniki i większość beem mi wcięło dość szybko :(
E30 M332 1991........ ....U__________\

Biluch 

Wysłany: 2007-04-03, 05:58   

Piotr_1 napisał/a:
Też patrzałem wasze wyniki i większość beem mi wcięło dość szybko :(

Jechały tylko cztery a wcieło dwie po pierwszej pętli Jurka a po drugiej Złomka

złomek 

Wysłany: 2007-04-03, 13:33   

jurek napisał/a:
zlomek zostal na mecie tego samego OSu po tym jak chlodnica sie rozszczelnila nie chcial ryzykowac rozwalenia silnika i slusznie fajnie ze pojechal petle wiecej niz ja...bo ja czuje duzy niedosyt zrobilo sie zwarcie w nowym wskazniku temp oleju i upalilo kompa:( kiedys cos musialo sie zepsuc;) dobrze ze moja ania dojechala chociaz bo balem sie ze jej skoda kitcar nie wytrzyma .... to je railu jak to mowia nasi sasiedzi

Hejka! Było dokładnie tak jak napisał Jurek.
A zaczeło sie juz na zapoznaniu na ktorym to zaczeła cieknąć nagrzewnica, przez BK odłączyliśmy ją i już wsio było ok :)
Rano przed rajdem tylko trzebabylo dokrecic nakrętke amora bo nie wiedziałem ze trzeba to na klej skladać :)

Na os1 2/3 odcinka jechalem w kurzu Konrada Kwiatkowskiego (tez IS) i tam stracilismy mase czasu, czasami nie bylo nic widac do tego stopnia ze trzebabylo stawac zeby cos zobaczyc. 2, 3, 4 i 5 oes to juz pelna frajda z jazdy. Nawet udalo sie wykrecic jakies tam wmiare dobre czasy, chociaz totalnie odpuszczalem na szybkich lukach ktorych tam pelno. Po os 2 gdzie postawilo nas na zacisku przez meta na 4tym biegu nie chcialem juz wiecej ryzykowac.

Niestety przez oes 6 zauwazylismy wyciek plynu chlodniczego, dojechalismy oes powoli i wycofalismy sie za metą. Do serwisu mielismy 15 km oes wiec nie bylo sensu katowac motoru bo pewnie i tak bysmy nie dojechali.

teraz czeka mnie wymiana chlodnicy, nagrzewnicy i wszystkich wezy od chlodzenia. 22 czerwca nastepny rajd.

Biluch 

Wysłany: 2007-04-04, 06:07   

Jak czytam wypowiedzi chłopaków to dostaje zapału do pracy juz w czoraj wywaliłem cały osprzęt dzisiaj wyciągam silnik i reszte gratów ze środka :jupi:

A poniżej chłopaki w akcji wieczorkiem dodam reszte

złomek 

Wysłany: 2007-04-04, 11:16   

Biluch napisał/a:
Jak czytam wypowiedzi chłopaków to dostaje zapału do pracy juz w czoraj wywaliłem cały osprzęt dzisiaj wyciągam silnik i reszte gratów ze środka :jupi:

A poniżej chłopaki w akcji wieczorkiem dodam reszte

Dawaj, dawaj..ja wracam na oesy w czerwcu na rajdzie Sudeckim!

ps. mialbys moze moja fotke w duzej rozdziałce? zapodalbym sobie na tapete :)

pozdro

piechur 

Wysłany: 2007-04-04, 12:07   

Wyszukane zdjecia złomka :jupi:

Piotr_1 
Tempiciel sekund

Wysłany: 2007-04-04, 23:15   

O kuuu.... Zahebiste foty masz Złomek!!!!! Coś pięknego! Ciekawe kiedy ja się takich dorobię :mg:
E30 M332 1991........ ....U__________\

Biluch 

Wysłany: 2007-04-05, 06:15   

Piotr_1 napisał/a:
O kuuu.... Zahebiste foty masz Złomek!!!!! Coś pięknego! Ciekawe kiedy ja się takich dorobię :mg:

Wystartujesz w pucharze PZM i już

[ Dodano: 2007-04-05, 07:17 ]
złomek napisał/a:

ps. mialbys moze moja fotke w duzej rozdziałce? zapodalbym sobie na tapete :)

pozdro

spoko postaram sie dzisiaj wysłać na maila w wiekszej rozdzielczości

[ Dodano: 2007-04-05, 07:31 ]
Złomek co zrobiłeś z szyberdachem wyciełeś wszystko ?? bo kurde nie wiem jak to zrobic myślalem ze on jest jakis odkrecany a nie ze wchodzi w dach :(

auto juz całe rozebrane tylko właśnie został mi szyber

silnik wyjety myślałem ze dostane kota z tym silnikiem tak sie sklinował ze nie chciał wyjści

ale jestem zadowolony bo buda serek pod dywanami wygląda jak fabryka ma tylko dwie dziurki i to wszystko a reszta piękna :roll:

złomek 

Wysłany: 2007-04-05, 17:49   

Biluch napisał/a:
Piotr_1 napisał/a:

Wystartujesz w pucharze PZM i już

Hihi dokladnie :)
[/quote]
Biluch napisał/a:

Złomek co zrobiłeś z szyberdachem wyciełeś wszystko ?? bo kurde nie wiem jak to zrobic myślalem ze on jest jakis odkrecany a nie ze wchodzi w dach :(

auto juz całe rozebrane tylko właśnie został mi szyber

silnik wyjety myślałem ze dostane kota z tym silnikiem tak sie sklinował ze nie chciał wyjści

ale jestem zadowolony bo buda serek pod dywanami wygląda jak fabryka ma tylko dwie dziurki i to wszystko a reszta piękna :roll:

Chłopaki ktorzy robili mi bude wycieli go flexem, zostawiając mały rant zeby troche sztywniej było, a dziure po szyberdachu zakleili kawałkiem dachu wycietym z innej beemki na klej do szyb.

Nie mam tu akurat na kompie zadnych fotek ale bede w weekend u rodzicow, bo tam stoi beemka to porobie cos.

pozdro

SmasherE30 
Coś tam wiem

Wysłany: 2007-04-07, 00:07   

na tvn turbo w programie SPORRT było powiedziane że w najbliższym odcinku przybliżą klase RWD i zmagania na mazowieckim :D

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

Biluch 

Wysłany: 2007-04-07, 10:37   

SmasherE30 napisał/a:
na tvn turbo w programie SPORRT było powiedziane że w najbliższym odcinku przybliżą klase RWD i zmagania na mazowieckim :D

To niezle pewnie Złomek sie pojawisz w TV :brawo: bo widziałem kolesi z TVN Turbo w tych samych miejscach co ja fociłem

jurek 

Wysłany: 2007-04-08, 23:52   

http://nowakowski.polskagielda.pl/index.php?menu=3 za niedlugo i u mnie mala relacja i fotki:) narazie musze uporac sie z autem

Odpowiedz do tematu