Wysłany: 2007-04-02, 06:05 Wrażenia po Rajdzie Mazowieckim
Pozwoliłem sobie napisać ten temat ponieważ jazda Omlesia na Mazowieckim który startował swoim ISem położyla mnie na kolana Gość jest niezły stałem na dość długim zakręcie Paweł to jedyny zawodnik ktory wszedł w niego bokiem i tak też z niego wyjechał poprostu masakra
Złomek tez fajne boki zapodawał szkoda że nie zobaczyłęm Go na mecie pewnie cos siadło w jego ISesie
Juras też fajnie jechał na 1 oesie miał 11 czas w generalce więc wydaje mi sie ze to bardzo dobry wynik ( też nie ukończył rajdu szkoda )
Ogólnie Gratulacje dla chłopaków nareszcie jakies fajne auta zaczynaja jezdzić w rajdach i aż miło sie na to patrzy
Jak tylko zgram fotki to zapodam linka a pare ładnych sie trafiło
Masz rację super ze coraz więcej Beemek zaczyna jeździć w takich imprezach
Jurka akorat mijałem wczoraj po trasie wracając z Kielc wiec przyblizyl mi co nie co. Szkoda że nei wszyscy zdołali ukończyć rajd, ale gratki za super jazdę, poniewąz mnie też doszły słuchy że iSy ładnie jechały
Biluch, jak tylko będziesz miał zdjęcia to koniecznie wklejaj
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
zlomek zostal na mecie tego samego OSu po tym jak chlodnica sie rozszczelnila nie chcial ryzykowac rozwalenia silnika i slusznie fajnie ze pojechal petle wiecej niz ja...bo ja czuje duzy niedosyt zrobilo sie zwarcie w nowym wskazniku temp oleju i upalilo kompa:( kiedys cos musialo sie zepsuc;) dobrze ze moja ania dojechala chociaz bo balem sie ze jej skoda kitcar nie wytrzyma .... to je railu jak to mowia nasi sasiedzi
_________________ dobra no zmienie ta Aniee30.. nich Ci bedzie Piotrek,cobys nie smial sie ze mnie zabardzo:)
zlomek zostal na mecie tego samego OSu po tym jak chlodnica sie rozszczelnila nie chcial ryzykowac rozwalenia silnika i slusznie fajnie ze pojechal petle wiecej niz ja...bo ja czuje duzy niedosyt zrobilo sie zwarcie w nowym wskazniku temp oleju i upalilo kompa:( kiedys cos musialo sie zepsuc;) dobrze ze moja ania dojechala chociaz bo balem sie ze jej skoda kitcar nie wytrzyma .... to je railu jak to mowia nasi sasiedzi
Hejka! Było dokładnie tak jak napisał Jurek.
A zaczeło sie juz na zapoznaniu na ktorym to zaczeła cieknąć nagrzewnica, przez BK odłączyliśmy ją i już wsio było ok
Rano przed rajdem tylko trzebabylo dokrecic nakrętke amora bo nie wiedziałem ze trzeba to na klej skladać
Na os1 2/3 odcinka jechalem w kurzu Konrada Kwiatkowskiego (tez IS) i tam stracilismy mase czasu, czasami nie bylo nic widac do tego stopnia ze trzebabylo stawac zeby cos zobaczyc. 2, 3, 4 i 5 oes to juz pelna frajda z jazdy. Nawet udalo sie wykrecic jakies tam wmiare dobre czasy, chociaz totalnie odpuszczalem na szybkich lukach ktorych tam pelno. Po os 2 gdzie postawilo nas na zacisku przez meta na 4tym biegu nie chcialem juz wiecej ryzykowac.
Niestety przez oes 6 zauwazylismy wyciek plynu chlodniczego, dojechalismy oes powoli i wycofalismy sie za metą. Do serwisu mielismy 15 km oes wiec nie bylo sensu katowac motoru bo pewnie i tak bysmy nie dojechali.
teraz czeka mnie wymiana chlodnicy, nagrzewnicy i wszystkich wezy od chlodzenia. 22 czerwca nastepny rajd.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
O kuuu.... Zahebiste foty masz Złomek!!!!! Coś pięknego! Ciekawe kiedy ja się takich dorobię
Wystartujesz w pucharze PZM i już
[ Dodano: 2007-04-05, 07:17 ]
złomek napisał/a:
ps. mialbys moze moja fotke w duzej rozdziałce? zapodalbym sobie na tapete
pozdro
spoko postaram sie dzisiaj wysłać na maila w wiekszej rozdzielczości
[ Dodano: 2007-04-05, 07:31 ]
Złomek co zrobiłeś z szyberdachem wyciełeś wszystko bo kurde nie wiem jak to zrobic myślalem ze on jest jakis odkrecany a nie ze wchodzi w dach
auto juz całe rozebrane tylko właśnie został mi szyber
silnik wyjety myślałem ze dostane kota z tym silnikiem tak sie sklinował ze nie chciał wyjści
ale jestem zadowolony bo buda serek pod dywanami wygląda jak fabryka ma tylko dwie dziurki i to wszystko a reszta piękna
O kuuu.... Zahebiste foty masz Złomek!!!!! Coś pięknego! Ciekawe kiedy ja się takich dorobię
Wystartujesz w pucharze PZM i już
Hihi dokladnie
[/quote]
Biluch napisał/a:
Złomek co zrobiłeś z szyberdachem wyciełeś wszystko bo kurde nie wiem jak to zrobic myślalem ze on jest jakis odkrecany a nie ze wchodzi w dach
auto juz całe rozebrane tylko właśnie został mi szyber
silnik wyjety myślałem ze dostane kota z tym silnikiem tak sie sklinował ze nie chciał wyjści
ale jestem zadowolony bo buda serek pod dywanami wygląda jak fabryka ma tylko dwie dziurki i to wszystko a reszta piękna
Chłopaki ktorzy robili mi bude wycieli go flexem, zostawiając mały rant zeby troche sztywniej było, a dziure po szyberdachu zakleili kawałkiem dachu wycietym z innej beemki na klej do szyb.
Nie mam tu akurat na kompie zadnych fotek ale bede w weekend u rodzicow, bo tam stoi beemka to porobie cos.
pozdro
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae