Wysłany: 2007-04-03, 13:30
Najpierw przydaloby sie wyjac siedzisko. Nie jest przykrecane, jest na zatrzaskach metalowych... szarpiesz (mocno) do gory i wysuwasz w przod. Potem górna czesc oparcia szarpiesz po bokach w strone kierowcy (mocno). Tak samo sa zaczepione oparcia jak siedzisko. Jak zejdzie z zaczepow to uwazaj bo na dole sa takie metalowe plytki ktore wchodza w plastiki. Jak nieumiejetnie i na sile to wydrzesz to porysujesz plastiki po bokach. Pozdrawiam
Wysłany: 2007-04-04, 08:49
Nie ma zadnych srub. Tam jest tylko zaczep. W karoserii jest taki wałek (dokladnie jak przy siedzisku) po obu stronach, a w oparciu dwa druty ktore na niego nachodza (rowniez dokladnie tak jak na siedzisku). Nie obawiaj sie, mocne zdecydowane ruchy, mozna nawet pomoc sobie jakas deseczka jesli masz podejscie.
klekasz na siedzeniu twarza skierowana do tylnej szyby lapiesz rekoma za gore opercia przy jego krancach szarpiesz energicznie i odchodzi pozniej ciagniesz calosc do gory...i po problemie.
Wysłany: 2011-05-03, 17:32
witam, troche szukalem ale nie znalazlem. mam dzielone oparcie otwierane. srodek wyszedł ale te dwa kawalki po bokach zostaly i nie chciałbym czegos polamac.
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
Witam od paru dni jestem posiadaczem BMW E36 cabrio mimo małego silnika 1.8 118KM jestem zadowolony ze sportowego czerwonego cabrio, mysle o organizacji jakiegos małego zlotu dla mazowsza naszych bmw pozdr