Wysłany: 2007-04-14, 07:28
Siemka
Wskazówki się zdejmuje do malowania, prawda Nie ma problemu z ponownym ich założeniem
Zastanawiam się też nad taką modyfikacją, chciałem zrobić czerwone wskazówki i wstawić pierścienie. HIGH twierdzisz że jedno z drugim nie za bardzo Lepszy efekt będzie na samych ramkach i białych wskazówkach
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Siema.
Wskazówek nie zdejmowałem do malowania. W sumie to nie wiem czy można ściągać je. Wolałem nie ryzykować. Poprostu trzeba się przyłożyć i po zegarmistrzowsku je pyknąć farbką.
Wg mnie czerwone wskazówki nie bardzo będą pasować do ramek. Tak mi się wydaje.
Mam nowe ramki jak by ktoś chciał - 60 zł już z przesyłką. Od dido tuning.
Moja była e30 znów wróciła na rewiry więc cyknę fotkę tamtych zegarów.
pozdro
nie mogłem znaleźć małego pędzelka
malowałem pałeczką do uszu - czy jak to się zwie + iglą na kantach i w miejscasz "trudno dostępnych"
się było modelarzem to się ma patenty, hehe
a wskazówek nie przygotowywałem wcale - to przecież są zegary, nie ma tam tłuszczu itp
Wysłany: 2007-04-14, 22:02
Wskazówki da się ściągnąć ale nie polecam tego. Trzeba to robić z wyczuciem i pamiętać położenie zanim się ściągnie (u mnie ktoś kiedyś ściągał i zepsuł przez to obrotomierz ).
A do malowania to wystarczy położyć kawałek kartki na tarczę, żeby ją zasłonić w razie jak by miało cosik kapnąć.
Witam, pomysł super i też sie za to zabiorę, ale nie wyjmowałem jeszcze zegarów u siebie. Mam w związku z tym pytanko, w jaki sposób zdemontować tę przednią szybkę z zegarów jak już się je wyjmie? Czy jest z tym jakiś problem?
I jeszcze jedno, czy ktos mi zdradzi gdzie można nabyć ten mały emblemat M na zegary?
Witam, pomysł super i też sie za to zabiorę, ale nie wyjmowałem jeszcze zegarów u siebie. Mam w związku z tym pytanko, w jaki sposób zdemontować tę przednią szybkę z zegarów jak już się je wyjmie? Czy jest z tym jakiś problem?
I jeszcze jedno, czy ktos mi zdradzi gdzie można nabyć ten mały emblemat M na zegary?
Szybkę ja odkleiłem za pomocą nożyka, nacinałem i podważałem... A co do emblematu jest na allegro po 12 zł za sztukę... http://www.allegro.pl/ite...az_taniej_.html Pozdrawiam
Wysłany: 2007-07-16, 09:20
pomalowalem wskazowki na czerwono (wyszlo jak wyszlo...)i teraz mam jeszcze jeden problemik czy zegarek pozostawic z bialymi wskazowkami czy tez na czerwono?