Wysłany: 2007-04-16, 15:51 [E36] zaq1982 ->> 325i M50 coupe
Witam wszystkich.Oto mój samochodzik
Auto z końca 1993 roku.Ma skóre i klime ale dokładaną.Grunt że jest i działa.Zawias H&R 35/15.Filtr K&N i wycięte katy.Tłumik końcowy jakiś nieorginalny (może tjuningowy ) ale póki jest ok to nie zmieniam.Zaje....ty dziwięk.Felgi od E46.Przód tarcze nacinane i klocki Brembo.MP3 Alpine, głośniki Pioneer i sub Herz'a.Do tego jakiś tam piecyk i muzyczka sobie gra całkiem przyjemnie.Niestety nie ma szpery.W przyszłym roku planuje zawieszenie gwintowane i szpere.
Jak ktoś ma jakieś uwagi to chętnie wysłucham
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2009-06-08, 17:37, w całości zmieniany 5 razy
qp i cabrio to jedyne nadwozie które mi się podoba w e36 =D napisz coś wiecej jakie wyposażenie, fotki środka z zewnątrz prezentuje sie bardzo dorodnie =D nie ma się do czego przyczepić =D
Wydaje mi sie(zdj jakies takie ciamne..) czy kolor tej buni to montrealblau metalic Jesli tak to powiem ci ze fajny kolor wybrales Generalnie autko bardzo ladne, po pierwsze coupe'ta po drugie silnik odpowiedni, ladne felgi...skompletuj jeszcze calego m-technika, rzuc ja ciut na glebe i bedzie git 8) No i napisz jeszcze cos wiecej np o wyposazeniu auta, moze jakies foty wnetrza, silnika.. Podsumowujac ladna bestia Gratuluje, kolejna ladna coupe na forum. Pozdro
Kujon mam do sprzedania 28"x13" z Ursusa C330. Rantu jest na nich z "pol metra" na oko Wprawdzie nie maja polerki, ale dla ciebie to nie problem Wazne ze duze i za szerokie i auto na nich zapewne bedzie wygladac "lansersko":) Osiagi oczywiscie spadna do zera praktycznie ale kogo to obchodzi w cabrio. Dla lansu wszystko .
A Ty zaq nic nie zmienia,j tym bardziej jesli chcesz poganiac, a nie szukac nowych opon co 5 tys km z powodu drutow wystajacych ze starych ktore sie porobily od negatu
P.S. Sorry Kujon ale ja juz ostatnio nie wytrzymuje ...
Kujon mam do sprzedania 28"x13" z Ursusa C330. Rantu jest na nich z "pol metra" na oko Wprawdzie nie maja polerki, ale dla ciebie to nie problem Wazne ze duze i za szerokie i auto na nich zapewne bedzie wygladac "lansersko":) Osiagi oczywiscie spadna do zera praktycznie ale kogo to obchodzi w cabrio. Dla lansu wszystko .
Miroll daj mi czas do jutra na odpowiedz musze tylko przemyśleć z czego wszczepie nadkola czy z kombajnu, a może z kutra rybckiego...
P.S Miroll jeszcze tydzień temu 18 stki mieżyłeś a dziś , mam wrażenie że napisałeś tego posta zaraz po powrocie z kółka różańcowego
P.S Miroll jeszcze tydzień temu 18 stki mieżyłeś a dziś , mam wrażenie że napisałeś tego posta zaraz po powrocie z kółka różańcowego
Mierzylem zeby pozatykac niektorym usta Jak widac nie pomoglo.
Zawrzyjmy uklad ja zmienie felgi na traktory w tym samym dniu jak Ty zrobisz swapa na 2.8 ok ?
Mierzylem zeby pozatykac niektorym usta Jak widac nie pomoglo.
Zawrzyjmy uklad ja zmienie felgi na traktory w tym samym dniu jak Ty zrobisz swapa na 2.8 ok ?
a na co mi 2,8 żebym go katował przy 60km/h na 4 biegu
Dobre Panowie.Zejdzcie już z tych parapetów .Dobre to przekomarzanie się .Dla mnie rant to rant ale te koła też mogą byc co ma nasz nowy kolega.Ładny egzemplarz jednym słowem.Daj znać co w srodku bo samochód to nie tylko blacha ale i jego wnetrze .Czekamy na foty.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
miroll, Kujon, jak dzieci .. moze wyciagniecie interesy na zewnatrz i zaczniecie sie klocic ktory ma wiekszego
ideal E36 w coupe jest jeden .. i w polsce nalezy do bydlaka ..
co do auta : tak jak pisalem na innym forum : na ziemie i skompletowac reszte plastiku .. a co do felg to dalej nie wierze ze to ori a nie podrobka .. ale moge sie mylic .. wrzuc fotki srodka i jakies mniej ciemne .. bo na tych to nie za duzo widac ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Nie bede kompletował reszty ///M pakietu.Może założe jeszcze tylko progi.To jest 325i a nie ///M więc nie chce nic udawać.Założyłem taki przód bo wygląda ładniej, młodziej i bardziej agresywnie.Ja też nie bede sie upierał że fele są ori ale nic nie wskazuje na to że są jakiejś innej firmy bo nie mają żadnych obcych znaków ani emblematów typu Allesio itp i na 99% są to orginały.Widziałem identyczne na E46.Felg ani kierunków zmieniał nie bede.Nie bede też jej narazie bardziej glebował bo lubie szybki jeździć i nie mam ochoty martwić sie że coś urwe na tych naszych pięknych drogach .Auto stoi jak M3 więc dla mnie jest ok.Niedawno była robiona polerka i jeszcze w zakamarkach został biały nalot .
[ Dodano: 2007-04-17, 17:58 ]
Skoro lubisz tak szybko jezdzic to radze Ci wyzbyc sie tego cud filtra. Auto ci zasysa gorace powietrze z pod maski i przez to ma muła. Lepiej sobie zalatw oryginalną obudowe filtra razem z dolotem z nerek to poczujesz roznice w osiagach. Bedzie Ci ciagnal powietrze z zewnatrz wozu....chlodne powietrze....
P.S. Miejsce na hak i to gniazdko ostro ssią, w coupe to pasuje jak bagaznik dachowy.
zaq1982 beemka jest śliczna i wygląda bardzo fajnie.
Brak większej gleby w pełni rozumiem.
P.S. Pytanie do Ciebie czy dokładałeś tą klime samemu i jak ta cała operacja przebiegła bo właśnie sam chce u siebie dołożyć klimę ale nie znalazłem nikogo kto by takie coś robił.
Co do klimy to już była jak ją kupiłem więc raczej założyli ją w Holandii.Co do filtra to nie czuje zamułki.Wręcz przeciwnie .Mam założony tunel dolotowy od nerek i jest stały dolot chłodnego powietrza z zewnątrz auta.Od dołu będzie jeszcze blacha żeby nic ciepłego nie zasysała ale jeszcze tego nie zrobiłem.Mimo wszystko K&N to nie filtr z Allegro za 30zł .
Tak.Ta bydlaka to piękny egzemplarz i z tym sie zgodze.Co do m pakietu to troche sie zgodze z nowym forumowiczem że nie ma co nawiązywac do mki jesli sie jej nie ma i to ci sie chwali Acz kolwiek jest tego druga strona medalu wychodziły takie egzemplarze seryjnie z m pakietem z tego co wiem wiec nikt nie robi tu sciemy z kom-pletowaniem m pakietu bo takie egzemplarze wyjeżdzały chyba z fabryki a mke i tak kto sie zna pozna po chwili oglądania np po zegarach zreszta takich rzeczy jest kilka pewnie (nie mówiac o silniku bo to pomijam).Jednym słowem dobrze że masz swoje zdanie i rób tak jak cie kieruje twój rozum.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Tak.Ta bydlaka to piękny egzemplarz i z tym sie zgodze.Co do m pakietu to troche sie zgodze z nowym forumowiczem że nie ma co nawiązywac do mki jesli sie jej nie ma i to ci sie chwali Acz kolwiek jest tego druga strona medalu wychodziły takie egzemplarze seryjnie z m pakietem z tego co wiem wiec nikt nie robi tu sciemy z
Ja wogole nie wiem czemu ktos wiaze opcje "715 M AERODYNAMICS PACKAGE" z M3. W e36 BMW bylo leniwe i M3 sie zewnetrznie wogole nie roznilo od beemki z "715 M AERODYNAMICS PACKAGE". W e30 i e46 juz nie ma tego problemu bo pakiet M dla zwyklego auta byl calkowicie inny niz wyglad zewnetrzny M power`a. To nie ma zadnego zwiazku z oryginalnoscia czy udawaniem eMki po prostu w E36 tak jest.
Warto tez nadmienic ze "715 M AERODYNAMICS PACKAGE" to:
lusterka, zderzaki, listwy boczne,progi i jesli ktos ma tylko kawalek tej listy to dla mnie niestety nie ma m pkietu w swoim aucie. U mnie brakuje lusterek od m3 i na upartego tez nie mam m pakietu choc w rozkodowanym vinie auta jak byk widac opcje 715
Wiem ze jestem wredny ostatnio ale troche gotuje jak slysze ze posiadajac pakiet m technic na wozie, "udaje" M3.
dowód:
VIN WBAxxxxxxxxEF24907
Type code BF31
Type 325I (ECE)
Dev. series E36 (2)
Line 3
Body type COUPE
Steering LL
Door count 2
Engine M50
Cubical capacity 2.50
Power 141 Kw