Wysłany: 2007-05-12, 19:07 [E46] Mój nowy nabytek 330d
Wkońcu przedstawiam wam moje autko. Jest to Is 92' Autko jest z niemiec oczywiście, jedynie co w nim zmieniłem z zewnątrz to lampy na tyle i fele + opony - reszta to taka przyjechała z Berlina ponad rok temu
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo
2.0 tez siadaja, co mi sie rzucilo w oko to wydech , reszta fajna i sliczny kolor pozdro wydech utnij o ta czesc wystajaca do gory no i te halogeniki w siatexie jakos takie
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Na nowych felgach całkiem inne auto Auto jest w świetnym stanie, miałem okazje pomacać i jedyne do czego można się przyczepić to wydech z tyłu i zderzak z przodu
Ale mnie pocieszacie czyli w sumie powinienem wymienić przedni spoiler, tylnie lampy, wywalić blende, wydech, czyli będzie fabryka no i jeszcze wymienić silnik bo np między is a 2.0 różnica według książki 0-100 - [10,2 s - 10 s]. to bardzo odczuwalna różnica a zaletą IS jest to że na trasach bardzo mało pali, także wyjazd np nad morze nie szarpie tak po kieszeni a gazować nie mam zamiaru, Uważam, że lepiej mieć mniejszy silnik na benzynie niż np zagazowane 2,5 - tak na marginesie (nie mówie tu oczywiście o pracy obu silinków co sześć to nie cztery gary ) sprawdzałem auto z kilkoma 2.0 idą identyczne może dlatego że w aucie wymieniłem już wszystko na nowe co może mieć wpływ na gorsze osiągi sondę lambda, kable, cały rozrząd itp
narazie nie narzekam ale wiadomo apetyt rośnie wcześniej miałem 316 teraz IS a potem pewnie 2,8 Pozdrawiam wszystkich.
Dzięki za uwagi jak macie jakieś fajne pomysły to piszcie
_________________ Było: E30 316i Coupe - E36 318is Coupe - E36 328i Coupe - jest E46 330d Limo
Autko fajne szkoda tylko że nie 6 piecy ale też daje rade co sadze znasz moje zdanie jak dlamnie tylko zmienił bym zderzak ale jak to zawsze powtarzam to auto powinno sie podobać przedewszystkim tobie
pozdr.
Dzięki za sugestie. Z takim zderzakiem kupiłem, nie jest aż tak źle dla mnie może być - oczywiście bardziej podoba mi się m technic - jak tylko rozwale ten laminat to biore m technica, narazie nie ma sensu wydawać kasy w błoto jak pęknie to się wymieni
A co do blendy to właśnie mi się podoba i światła też - w światłach podoba mi się to jak świecą zresztą dla porówniania moje auto i z przodu (nie wiem kogo ) na standardzie - jeśli chodzi o efekt to te o których wy piszecie to porażka (ale fakt wyglądają ładnie ale jak są zgaszone A przy tych moich z " agro tjuningu" jest pozioma czerona linia -- zobaczcie sami
Fota Pietrka - sory wcześniej pomyliłem
A co do blendy to właśnie mi się podoba i światła też - w światłach podoba mi się to jak świecą zresztą dla porówniania moje auto i z przodu (nie wiem kogo ) na standardzie - jeśli chodzi o efekt to te o których wy piszecie to porażka (ale fakt wyglądają ładnie ale jak są zgaszone A przy tych moich z " agro tjuningu" jest pozioma czerona linia -- zobaczcie sami
Wiesz ja bede szczery twoje auto jest ok ale ladniejsze by bylo po prostu seryjne , posadzone i bez tych dodatkow pseudounowoczesniajacych. To jest doskonaly przyklad na to ze BMW jest bardzo latwo zepsuc, nie warto inwestowac w jakies niefirmowe badziewie bo psuje to caly efekt.