_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
TAK TE LAMPY NIGDY MI NIE PASOWAłY.NA MINUS TAK JAK MIROLL ZAUWAżYł JUż WCZESNIEJ I DAL MI NA PW TO TO ZE EMBLEMAT M3 NAKLEJONY NA PółKE W SRODKU.LEKKIE PRZEGIECIE
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Twoje qp wyglada zajebiscie. W tej cabrio sa dziwnie nadmuchane nadkola. Tzn strasznie duzo. Imho qp bije cabrio na kolana, min gleba i kolorem Bananowa skora + czarny lakier to najlepsze polaczenie wypasu w e36. Ja bym kamil sie u ciebie tylko czepil tej kierownicy takiej dziwnej nie pasuje to do ogolnego wypasu auta. Ja bym u ciebie widzial cos takiego
Oj żeby tylko takie E36 jezdziły w polsce to by było miodzio , jest pare niedociągnieć w tym cabrio , ale to są detale i pewnie zostaną niebawem zrobione ,
Lukas przecież u mnie jest podłokietnik!?Miroll nie daje rady otworzyć tego co dałes w zamian za moją kiere.Na pewno nic w rozmiarze orginału.Czuje się jak bym autobusem kierował.Tylko sportowa z szerokim wiencem ewentualnie może o wygląd chodzi to rozumiem kwestja gustu ale napewno nic wiekszego niż 32 cm. Mi brakuje tylko tego żeby tp moje było cabrio oczywiscie z hard topem no ale cóz nie wszystko można mieć.No i m3 pod maska.To by było to.Znalazłem inne wyjscie o czym marze na przyszły sezon.Bawarka oczywiscie zostanie bo to jest to w co włożyłem serce ale aby połączyć wiatr i predkosc myśle intensywnie o motorze tylko kurs przede mną no i zbieranie kaski.Ale nie sadze żeby cos wyparło moja pasje do bmw.Więc spokojnie panowie
Lukas przecież u mnie jest podłokietnik!?Miroll nie daje rady otworzyć tego co dałes w zamian za moją kiere.Na pewno nic w rozmiarze orginału.Czuje się jak bym autobusem kierował.Tylko sportowa z szerokim wiencem ewentualnie może o wygląd chodzi to rozumiem kwestja gustu ale napewno nic wiekszego niż 32 cm. Mi brakuje tylko tego żeby tp moje było cabrio oczywiscie z hard topem no ale cóz nie wszystko można mieć.No i m3 pod maska.To by było to.Znalazłem inne wyjscie o czym marze na przyszły sezon.Bawarka oczywiscie zostanie bo to jest to w co włożyłem serce ale aby połączyć wiatr i predkosc myśle intensywnie o motorze tylko kurs przede mną no i zbieranie kaski.Ale nie sadze żeby cos wyparło moja pasje do bmw.Więc spokojnie panowie
Juz poprawilem powinno sie wyswietlac. Mnie jakos nie pasuja takie dodatki do bmw z postaci dizwnej kierki. Lubie jak jest eMkowsko.
Dobrze prawisz mnie sie tez marzy Yama R1 tudziez GSXR1000
Miroll.Wsród fotek bemek tych był też ten motorek który czeka na mnie ale nie wysyłałem ich bo mysłełem że nikt ytu sie tym nie interesuje po za tym nie miejsce tu na nie.U mnie wchodzi w gre troche spokojniej Suzuki Gsxr 750 ale z tych roczników 2002.Stoi u kumpla i czeka.To juz przecinaki.
hehe, mi się też marzy jeden motorek - Honda CB600F do spokojnej jazdy, ale jak sobie pomyślę że za tę kasę mogę mieć E30 cabrio to mi się odechciewa motocykli
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA