323i 2,5L rok95
- pół skóra
- klima dwu strefowa
- el. szyby
- el. lusterka
- podłokietnik
- pełen m pakiet (prócz lusterek)
- filtr stożkowy firmy simota
Ostatnio zmieniony przez center 2008-06-19, 07:48, w caoci zmieniany 3 razy
kostek666 Poszukaj zanim napiszesz !!! BógMnieWybrał
Doczy: 23 Gru 2006 Skd: Brzesko
Wysany: 2007-06-13, 12:37
Stary nic dodać nic ując furka jak sie patrzy.
Mam nadzieje ze jets tak samo ładna w rzeczywistości jak na zdjęciach.
Furka świetna fotele masz fajne silnik tez niczego sobie tylko faktycznie można by ja trochę posadzić na glebę tak wogóle super e36
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Hehe, to o Tobie slyszalem plotki, ze ktos w Toruniu mial beemke prawie taka jak moja No to masz blizniaczke Fajnie wyglada, z reszta sam wiesz . Dobrze, ze masz te chromy z tylu i tylne lampy clear... chociaz czyms sie nasze bumki roznia
O to sie nie boj. Z zewnatrz jeszcze tylko odswieze lakier i tyle. Skupiam sie w tej chwili na modyfikacjach pod karoseria. Zazdroszcze Ci silnika i klimy, ale to tylko kwestia czasu
Pierwsze skojarzenie Gasper!!!Faktycznie cholernie podobna.Ladna sztunia.Dbaj,rzuc na glebe.Jesli chcesz miec dobry zawias to gwint i nie słuchaj bzdur że jest sztywny i nie da sie jezdzić.Ja mam Kw var.2 z regulacja wysokosci i jest extra.Kosztuje troche ale jesli auto nie kupiłes na kilka miesiecy tylko dłużej to zainwestuj w dobry zawias.Pamietaj że wszelkie modyfikacje to zaczyna sie od zawiasu aby nie było straty na kołach żeby nie traciły przyczepnosci.Mówie ci warto.Poczujesz sie naprawde jak w aucie sportowym.A co do twardosci to miałem okazje ogladać zawias na zwykłej spreżynie Hr i amorach jakis lepszych i było dwa razy sztywniejsze niż moje i to skrecone na full twardosci.Pozdr
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
No gasperowa tylko mlodsza Poza tym gleby jej trzeba i lamp z tylu normalnych. Masz moj ulubiony zestaw przedniego zderzaka czyli szczeble + dokladka m tech.
Szkoda tylko ze w tych fotelach polskorzanych sa zawsze takie smieszne wzorki Poza tym pelen szacunek. Jest dobrze i mam nadzieje ze bedzie lepiej
Ladne bunia. Silnik m52, w miare mocny i oszczedny.. Szeroka listwa i m-pakiet robi swoje, zmien tylko tyl lampy na ori i lusterka od m i bedzie cudo Felga jest ok tylko daj ja troche na glebe. Odemnie narazie tyle. Dbaj o nia bo jest tego warta. Pozdro. Siwy
Plus za silnik Fura naprawde dobrze się prezentuje. Myślałem że wszystkie E36 323i są z przodem po liftingu. A tu się zdziwiłem. Poza tym bardzo podoba mi się ten M-pakiet.
Dbaj o nią...
[ Dodano: 2007-06-19, 21:32 ]
To nie Twoja fura ta 4... Ja myślałem że to auto Gaspera. Po E46 stoje Ja pózniej ta niebieściutka cupetka i Chyba Ty co