No wiec na poczatek zapodam fotke jak auto wygladalo w dniu zakupu. Sprowadzone z niemiec na zimowych oponach z alumami:P
BMW E36 325i coupe. Data produkcji 12/1991 rej '92. Przebiego nieco ponad 200 000km. Jak wiadomo 192KM oryginalny wydech ktorego nigdy nie zmienie na inny. Auto stalo na 15 alusach OZ Racing ktore sa na sprzedarz. W srodku skora, kierownica M3, podgrzewane fotele, klima, pelny OBC, telefon(na sprzedarz) i inne bajery. Wlasciciel poprzedni wrzucil tylko do przodu inne kierunki. Tylne lampy oryginalne.
Moj wklad:
- koncowki na tlumik
- system car audio
- brewki
- przod zderzak oryginalny z M3
- pomalowanie tylnego zderzaka bo dol mial szary
- przod zawieszenie Bilstein B4 nowe
- alusy BBS 17" 8J na oponach 215/45
- lampy tylne z bialymi kierynkami
- sprezyny KW -60/-40
- lampy przednie z ringami
- nowa skora w dwoch kolorach
Car audio sklada sie:
Radio Pioneer DEH 7700MP
dwa wzmaki: JBL GTO 1201.1 ktory zasila dwa suby Vibe 12" Moc wzmaka na 2 ohm 1114W RMS Moc jednego Vibe 550 RMS.
drugi wmzak Alpine V12 F400S o mocy 2x160W RMS ktory zasila przednia scene skaldajaca sie z zestawu HERTZ HSK. Planuje jeszcze tylko kondensator 2F.
jeszcze mam wiele rzeczy nowych ktorych nie opisalem ale to szczegoly. Ogolnie do samochodu wlozylem duzo serca i wysilku. Juz nie mowie o kasie. Ale liczy sie piekno. Teraz poluje na tylny zderzak z M3.
Na niektorych fotkach widac co wygladalo inaczej niz na ostatnich fotach ktore zostaly zrobione kilka dni temu juz na nowych alumach.
No wiec to srodek samochodu jak widac
to jeszcze przed kupnem zderzaka
nastepne zdjecie ze zderzakiem ale jeszcze bez wszystkich listew ktore mnie kosztowlay jedyne 200zl:/ Ale czego sie nie robi do wygladu
teraz zdjecie na zimowkach:P
a teraz moje nowe alumki z ktorcyh sie bardzo ciesze!!
a tu juz jak autko na nich stoi 8)
najpierw z przodu zeby bylo ciekawiej
a tu juz co nieco wiecej
wiec teraz mam taki srodeczek :D:D
juz tych zdjec tu tyle mam ze kolejnymi sie bedziecie nudzic
Wyszla calkiem spoko ale imho musi byc wieksza gleba przodu. Felga cacy. Brewki ujda. Tapicerka srodka jest fuj. Trzeba bylo stara narawic jak ci sie boczki przetarly od wsiadania. Dwukolorowa niefabryczna skora zawsze bedzie kluc w oczy.
Ladna.Pieknie te ringi wyszły a nie jestem zwolennikiem ich.Skóra tak nie za bardzo.Ale porównująć to co kupiłes a to co jest teraz to wszystko ulepszyłes no prócz tej skóry w srodku.Ale ogólnie na plus
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
skorke musialem cala wymienic. Nie chodzilo o boczki. Zreszta zobaczcie
przed:
po:
ogolnie skorka na zywo wyglada lepiej. To nie tylko moje zdanie
Co do gleby -60 z przodu to nie chce robic nic wiecej narazie. Tym bardziej przed sezonem zimowy. Jak bede chcial nizej te wrzuce gwinta.
Boze niezly chlewa miales na tych fotelach ... u mnie jest ciut lepiej chociaz tez sie juz prosi fotel kierowcy do zrobienia. Ja jednak nie ebde nic kombinowal i zalatwie chyba fotel od M3 (vader) dla kierowcy ... tak tak chce zeby jeden byl inny od drugiego pod wzgledem ksztaltu bo skroa tez bedzie biala
Krzychu ten zdjęcie to masakra, Pierwsze zdjęcie a ostatnie np. te co załączyłem to jak inny samochód. Widać że kupe kasy i pracy Cię to kosztowało-ale jest naprawde miodzio
Widziałemże o zderzaku na tył pisałeś a Będziesz zakładał lusterka od M-ki ?
Oczywiście jest to kwestja gustu ale ja uważam że te od M-ki są ładniejsze, dzięki nim auto staje się bardziej agresywne.
Tym bardziej że zaczełeś kompletować M-technika.
do lusterek można podejsc teraz w taki sposób że 3 lata temu każdy chciał miec lusterka m3 bo nikt ich prawie nie miał teraz prawie każdy ma w bmce te mkowskie lusterka czesto nazywane złosliwie ( uszy shreka) więc w sumie teraz ty bedziesz się wyróżniał bo masz orginały a nie tak jak wszyscy.A co do wyglądu chyba faktycznie nadaja te mki lustra troche agresywnosci bmce.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
doszly progi Niestety nie umie dostac nigdzie listew bocznych z M technika. Jak by ktos mial namiar to biore Na sezon wiosenny szykuje sie wiele przerobek Min naciaganie blotnikow pod 8,5 i 10" Do tego chyba dojdzie nowy grill i dokonczenie tego co jest niedokonczone w bagazniku. Ci co byli na zlocie w Tarnowie to wiedza
zderzaczek juz jest Tylko zapomnailem o nim napisac ze kupilem.
Ponizej widac go na fotce
Cytat:
a już się przymierzałem do tych progów....
teraz wiem kto mi je sprzątnął
od razu jak je znalazlem na allegro to dzwonilem do kolesia czy sa kompletne. Tak wlasnie bylo i juz sa moje Ciezko o elementy M technika wiec trzeba lapac okazje. Najgorzej z listwami bo szukam je juz od dawna